Реклама / Ads
1| 5872 |04.01.2024 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Притесненията за здравето на Ален Делон растат

.
Френската филмова икона Ален Делон Източник: БГНЕС
Френската филмова икона Ален Делон трудно се примирява с влошеното си здравословно състояние, твърди синът му в интервю, което разкрива и нов разрив в семейството по отношение на грижите за болната легенда.
 

Страховете за здравето на Делон се увеличиха, след като семейството публикува снимка от вечерята на Бъдни вечер, на която актьорът, който през последните години рядко се появява на публични места, изглежда слаб и отслабнал.
 

В "отслабнало" състояние 88-годишният Ален Делон "вече не може да понася да се вижда така, смален", посочи синът му Антъни пред седмичника Paris Match.
 

Филмовата икона получи тежък инсулт през юли 2019 г. и сега рядко напуска имението си в Души в областта Лоара във Франция.
 

"Той не говори много, уморява го или го дразни, когато го караме да повтаря, защото гласът му вече не е винаги ясен или чуваем", отбелязва синът му в интервюто.
 

Съществуват "големи рискове" това да е "последната му Коледа", алармира той.
 

Вече имаше опасения за благосъстоянието на Ален Делон, след като трите му деца миналата година подадоха жалба срещу бившата му асистентка Хироми Ролин, обвинявайки я в тормоз и заплашително поведение.
 

Антъни Делон подаде и втора жалба, в която обвини Ролин в насилие и опит да секвестира баща му.


Ролин, която през юли беше изселена от имота на актьора, е изпратила писмо до прокуратурата, за да оспори обвиненията срещу нея, и също така е подала собствена жалба.

 

Но в интервюто Антъни Делон, син на бившата съпруга на Делон Натали Делон, разкрива и нови напрежения в семейството във връзка с грижите за баща му.
 

Той коментира, че е подал сигнал в полицията за по-малката си полусестра Анушка, дъщеря на Ален Делон и холандския модел Розали ван Бримен, за това, че не е информирала семейството за резултатите на баща му при когнитивните тестове от 2019 г.

 

„Сестра ми никога не е информирала брат ми и мен, че между 2019 и 2022 г. баща ми е бил подложен на пет когнитивни теста по време на посещенията си в клиниката в Швейцария и че не е издържал нито един от тях", допълва той пред списанието.

 

Резултатите са показали "когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост, а следователно и на уязвимост", съобщава той.
 
 
 


 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5916 |29.12.2023 Шакира бе увековечена със статуя в родния си град . 0| 6160 |22.12.2023 И Вин Дизел се сдоби с обвинения в сексуален тормоз . 0| 5411 |17.12.2023 Гари Олдман: Филмите за Хари Потър и Батман ме спасиха . 0| 4180 |30.11.2023 Вокалистът на Måneskin в романс с бивша звезда на Дисни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads