Реклама / Ads
0| 5347 |25.10.2023 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Сара Джесика Паркър не иска ботокс, защото ще навреди на кариерата ѝ

.
Източник: БГНЕС
Сара Джесика Паркър заяви, че "не разбира" фокуса на киноиндустрията и обществото върху стареенето и изключва възможността да си сложи ботокс: "Аз съм актриса, трябва да си движа веждите", обясни тя, с което индиректно и посочи очевиден проблем при нейни колежки в Холивуд.
 

58-годишната звезда разкритикува двойните стандарти в Холивуд и попита защо мъжете не са обсъждани за възрастта си като жените. Говорейки пред The Telegraph, тя каза: "Не разбирам защо мъжете на моята възраст никога не са питани за остаряването. Събуждаме се сутрин, имаме милион неща за вършене и просто трябва да продължим напред - просто не разбирам акцента върху остаряването", казва екранната Кари Брадшоу, позната по целия свят с ролята си в "Сексът и градът".

 

Тя потвърди, че няма намерение да си инжектира ботокс, защото това може да се отрази негативно на кариерата ѝ във филмовото изкуство: "Аз съм актриса, трябва да си мърдам веждите. Част от работата ми е да споделям емоции и да общувам с лицето си".

 

Тя добави, че не смята, че съпругът ѝ, актьорът Матю Бродерик, би харесал идеята внезапно да види лицето ѝ преобразено.

 

Наскоро Сара сподели, че има три артикула за красота, от които не се е отклонявала във времето: серум, околоочен крем и слънцезащитен крем - всички от марка, която не е от най-скъпите. Говорейки пред WWD, тя каза: "Това, което работи за мен, работи от десетилетия на много други жени на достъпна цена.

 

Грижата за кожата не е само за определени хора, не е нужно да мислим: "Не мога да пипна това или трябва да ипотекирам къщата си, за да си го платя". Вероятно съм по-малко притеснена от остаряването, отколкото бях преди година. Просто нямам време и енергия да се тревожа за това."

В момента Сара играе в продължението на "Сексът и градът" - "И просто така...", вече в третия му сезон.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4988 |24.10.2023 "Жената в мен". Бритни Спиърс разказва за поп сцената, психичните проблеми, майчинството в книга . 0| 5275 |21.10.2023 Премиерът на Италия Мелони напуска партньора си след сексистки коментари по телевизията . 0| 5060 |16.10.2023 Репресия? Въпреки пълното оправдаване по обвиненията в сексуално насилие, лондонско кино свали Кевин Спейси от екран . 0| 5574 |12.10.2023 Джейда Пинкет Смит разкри, че с Уил Смит са разделени от 7 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads