Реклама / Ads
68| 24795 |06.05.2021 ГЛАСЪТ

Борисов и медиите му доказаха, че ужасните разкрития за него, са верни

.
Така го описаха македонците...
В продължение на пет часа борисово-пеевските телевизии излъчваха всичко за армията послучай Денят на храбростта. Нито една минута не посветиха на потресаващите разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски пред парламентарната комисия за проверка на управлението, направени на 5 май.
 

Това е поредното доказателство, след истеричните опити на депутати от ГЕРБ да попречат на Илчовски да говори, че казаното от него е вярно. Да премълчаваш информация, която в цивилизования свят разтърсва държави и падат правителства, е 100-процентово доказателство за слугинаж и за достоверността на новината. Ако разказът на Илчовски бе съшит с бели конци и недостоверен, борисовите "остриета" още рано сутринта щяха да цъфнат от екраните и да се присмеят. Но ги няма.

 

Самият премиер в оставка направи тежък пиарски гаф като свика набързо пресконференция, на която обвини президента Радев за случващото се и допълни, че не познава бизнесмена. Стив Джобс е казал по подобен повод: Всеки слух се превръща в истина в мига, в който бива официално опроверган. Това стори Борисов. Дори не приведе поне един аргумент в своя полза. Защото няма. Борисов действа като онази младоженка, на която майка й я предупредила: Дъще, на калъп да те хванат - няма да признаваш. Е, Борисов го спипаха на калъп. За пореден път.

 

Темата няма да приключи, колкото й да я затрупват с клишета и панегирици за българската армия – тя няма нужда от този словесен блудкаж. Разкритията ще продължат. Ще видим и чуем още ужасяващи неща. Подарените златни кюлчета, креватните истории, сексуалното насилие – това е прелюдията. Почакайте да почнат да излизат разкрития за потъналите милиони и милиарди народна пара.

 

Осен това има поне няколко доказателства, че Борисов познава Илчовски.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 17383 |30.04.2021 Борисов и Гешев въобще не са уредили по телефона „спонтанния“ протест, нали? . 14| 28986 |29.04.2021 Един ден на Бойко Борисович с мухата месарка . 29| 12506 |27.04.2021 Моделът „Борисов“: лекари се бият за ваксини, в УНСС действат като политическа полиция . 46| 17831 |26.04.2021 Борисов е изгубил 14-18% от сивото си вещество. Ще се крие или ще се бие?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads