Реклама / Ads
8| 10591 |30.12.2016 НОВИНИ

Каролев: Борисов и днес поддържа връзка с Доган, Пеевски прокарва политиките

.
Владимир Каролев и Любен Дилов-син
„Борисов има много добри лични взаимоотношения с Ахмет Доган. А Пеевски е човекът, който прокарва политиките на Доган. При всички важни решения, които ГЕРБ са искали да прокарат, ДПС са давали подкрепата си. Занимавам се с реален бизнес и много добре знам как хора от ДПС и ГЕРБ работят заедно”. Това каза в коментар пред Нова телевизия икономистът Владимир Каролев.
 
ГЕРБ ще имат най-много гласове на изборите, ще си повторя баса. Така наречените Патриоти също ще имат повече проценти. Не мисля, че Слави Трифонов ще направи партия", посочи икономистът.

Не бих подценил политическата интуиция на Борисов. Ходът му идва от факта, че цялата политическа действителност в България нямаше яснота какво да се прави, а се караше по инерция. Един водопад се случва на ГЕРБ, но не бързайте да го отписвате, добави Любен Дилов-син.

Каролев коментира и случващото се в БСП и думите на нейния лидер, че Борисов не е политик.: Какво е казала Корнелия Нинова си е нейна работа. Аз пък имам пет лева в джоба. Уважавам я нея много повече от последните лидери и дано да направи реформа в тази партия.

Ген. Радев не е гарнитура на БСП и те май го разбраха след изборите. Сега ще го видят и пролетта на тази година, когато резултатите им няма да са по-добри от предишните и освен това ще го разберат и когато ген. Радев си направи кабинет. Той каза, че служебното правителството ще е аполитично и ще има представители на всички слоеве в обществото, както трябва и да бъде, смята Каролев .Аз не чух думата социализъм и социално в кампанията на ген. Радев. Освен това не видях много социалисти около него, добави той.

Двамата коментираха и новата партия на Христо Иванов "Да, България". Каролев каза: Вътре има толкова зелено и червено, че не може да си представим. Някои да върнат имотите от заменки и тогава ще говорим. Не може да си корумпиран и да бориш корупцията, каза Каролев.

Всичко е въпрос нна маркетинг и умения, добави Дилов-син.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 9014 |29.12.2016 Каролев: Марешки трови политическото пространство с локуми . 9| 4932 |29.12.2016 Атанасов: Борисов се подмазва на Русия, тя организира активно мероприятие за БГ-оръжието в Сирия . 1| 3932 |29.12.2016 Борисов се срещна с пожарникарите от Хитрино и семействата им . 1| 3959 |28.12.2016 Борисов се похвали с картичка от Медведев за ЧНГ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads