Реклама / Ads
1| 7085 |10.06.2017 НОВИНИ

Цацаров: Центровете на Пеевски и Прокопиев раждат измислени скандали

.
Сотир Цацаров
Гражданите искат справедливос, не лозунги. Двата медийни центъра, двата финансови центъра, които раждат повече от измислените скандали, са центровете на Делян Пеевскии и Иво Прокопиев. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров по НТ.
 

Любопитното е, че водещата не му зададе нито един въпрос, свързан със съдържанието на разсекретената  стенограма и най-голямата банкова афера-събарянето на КТБ. По жалбите срещу Делян Пеевски, Цацаров  си изми ръцете с данъчните. НАП  го изкара чист като сълза. Как прокуратурата да го преследва?! Номерът в тази държава е да имаш добър счетоводител и добър адвокат, каза той.

 

Цацаров  отказа да каже кой го е поканил на скандалната срещата в ЦУМ .  В срещата със Сашо Донев няма нищо опасно и незаконно. Какво трябва  да се проверява на срещата в ЦУМ ?! Ще прекрача граница за коректност. На срещата не е имало нещо тайно. Тези не са ми от приятелите. Имам приятели, които упражняват  различни  професии. В ЦУМ  не се пи кафе, а вода. Нормално ли е да отиде Лозан Панов в една от най-големите адвокатски кантора? Не съм светец. Не съм удобен на хора, които са свикнали да получават мълчание от прокуратурата. ЦУМ  беше балон. Ще оставя  личностните коментари за Лозан Панов. С него нямам близки точки. Имаме различни ценностни системи с него, уточни той.

 

По отношение на развинтените болтове на колата на Панов, Цацаров  каза, че са възложени проверки и другата седмица ще станат ясни резултатите. Проверките за строежа на оградата са две. Възложени са на ДАНС  и Агенция за държавна финансова инспекция. Проблемът със строежа на съоръжението се политизира  до болка. Да не спорим около оградата. Да мислим какво правим след оградата и малко преди оградата, призова той.  Според него всички документи за големите приватизационни сделки са дошли в прокуратурата. "Но какво от това. Давностният срок за неизгодни сделки е отдавана изтекъл. За мен има престъпления в много случаи, но чертата е теглена и сега всички са чисти" , уточни още обвинител №1.

Относно инцидента с битата камериерка заключи: Справедливост означава побойникът в затвора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 10094 |07.06.2017 На 14 юни: Народът срещу Пеевски и мафията във властта . 5| 5525 |05.06.2017 Цацаров: Чужденци може да са организирали канала за мигранти . 6| 5336 |30.05.2017 Икономическият министър яростно отрича за Пеевски . 5| 8761 |29.05.2017 Авер на Пеевски в БФС заподозрян за отнетия лиценз на ЦСКА за Европа
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads