Реклама / Ads
0| 5342 |28.09.2008 __

Разкриването на мистерията около синьото хапче

.
Знаем, че на доста от вас вече им е писнало да попадат на въпросния син хап из медийното и интернет пространство и да се чудят дали става въпрос за нов наркотик, реклама на чалга предаване или пропаганда от дясното политическо пространство.
 
Надяваме се, че сте се забавлявали! И сте се зачудили какво е това все пак! Дойде време да ви съобщим – вашите чуденки са продукт на нашите усилия за създаване и разпространение на слуха за  „синьото хапче?”

СЛУХЪТ В ИНТЕРНЕТ
https://www.vbox7.com/play:b33ecb21
https://www.vbox7.com/play:c239e864
https://vbox7.com/play:5f8054c5
https://www.snimka.bg/album.php?album_id=287006


https://www.monitor.bg/life/article?sid=&aid=170476&cid=60&eid=1477

ИСТИНАТА ЗА СИНЬОТО ХАПЧЕ
Синьото хапче, дами и господа, е разработено в лабораториите на MTG Group специално за канала Диема 2. Защо ли? Защото синьото хапче символизира промяната, която ще настъпи с телевизията на 29 септември. Дръзко и агресивно, едновременно плашещо и примамливо, „синьото хапче” на Диема 2 има амбицията да представи на зрителите една променена и  абсолютно уникална за българския ТВ пазар телевизия.

Това, че е символ и част от рекламна кампания, не означава, че
СИНЬОТО ХАПЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. НАПРОТИВ!
Блистер с истински сини, провокативно люти, хапчета ще бъде изписан на нашите бизнес партньори. Разбира се, хапът има и своята листовка-инструкция за употреба.  За по-любопитните от вас предоставяме текста на листовката.
untitled_copy.jpg
 
След цялото това синьо въведение ви каним да се настаните удобно и да се насладите на
НОВАТА ПРОГРАМА НА ДИЕМА 2
Новата програмна схема стартира на 29ти септември, понеделник. Насочена към свежа, ърбан, динамична и смела аудитория, Диема 2 ще наблегне на култови и нашумели заглавия, повечето, неизлъчвани у нас досега.

South Park (Саут Парк) е анимационен сериал за възрастни, дело на американските комедийни актьори и сценаристи Мат Стоун и Трей Паркър. Историите в South Park се въртят около четиримата осемгодишни главни герои, които живеят в малкото планинско градче Саут Парк в щата Колорадо. Сериалът, който силно пародира и осмива американския народ и политика, както и много пороци, привички, предразсъдъци, расизъм, религия и т.н. ще бъде излъчван от понеделник до петък от 20 часа.
 
Total Drama Island (Островът на предизвикателствата) е сатирично риалити, излизащо извън стандартните похвати на жанра. Герои са 22-ма тийнейджъри, поставени в необичайна за тях среда, подобно на добре познатия ни „Сървайвър”. Total Drama Island ще бъде излъчван всяка събота и неделя от 11.30 часа.
4400 пък разказва историята на 4400 мъже, жени и деца, изчезнали през 1938 година, които се появяват отново в близост до Сиатъл. Никой от завърналите се (наричани още 4400-те ) не си спомня какво му се е случило, а изминалият половин век, не е дал отражение на външния им вид. Историята им ще върви от понеделник до петък от 21 часа.
Angela’s Eyes (През погледа на Анжела) разказва за желанието на главната героиня да се добере до родителите си и да се опита да разгадае кодираните съобщения, които те й изпращат, след като осъзнава че те са агенти на ЦРУ и са вкарани в затвора по обвинение в шпионаж. Сериалът ще бъде излъчван всяка събота и неделя от 20.30 часа.
Oblivious (В неведение) е шоу скрита камера, в което незнаеш, че участваш! Дегизираният водещ разговаря и влиза в контакт с абсолютни непознати и странници, които ходят по улиците, като им задава по 5 обикновени въпроса. След като се разкрива кой е всъщност и показва скритата камера той дава по 20 долара за всеки верен отговор на въпросите му – за 60 секунди. Шоуто ще върви от понеделник до петък от 19.30 часа.
В Deadwood (Дедууд) се срещат доста сурови мъже и жени, знаещи "и две, и двеста". Всичко започва през 1876 г., две седмици след поражението на ген. Къстър в битката при Литъл Биг Хорн и в разгара на "златната треска" в Дакота. Изпълнен със секс, садизъм, убийства, простотия и кал в изобилие, тази нетипична каубойска история ще върви от понеделник до петък от 15.30 часа.

Outrageous Fortune (Кофти тръпка) е комедия която се върти около семейство от престъпници, които решават да продължат напред, след като баща им влиза в затвора. Сериалът ще бъде излъчван от понеделник до петък от 18.30 часа.

Провокативният Skins (Скинс) проследява живота и любовните премеждия на група лудички приятели в Бристол. Седемнадесетгодишният Тони е главния герой, чието ежедневие се състои в това да игнорира баща си и да прикрива скритите далавери на сестра си. Хитовият британски сериал ще върви от  понеделник до петък от 23 часа. 

Sleeper Cell (Внедрен) е хладнокръвен поглед от многото страни на сложен проблем, в центъра на който е чернокож американец мюсюлманин, присъединяващ се към ислямистка терористична организация докато работи под прикритие за ФБР. Шоуто разглежда последствията, когато екстремизмът се сблъска със Запада и ще бъде излъчвано от  понеделник до петък от 22 часа. 


А сега, след като сте запознати с програмата,
ВИ КАНИМ НА 29-ти септември
да повторите удобното разполагане, този път пред телевизора и с дистанционно в ръка. Предупреждаваме ви, че тв програмата води до силно пристрастяване. Затова любезно ви препоръчваме преди Диема 2 да си навиете будилника или алармата на мобилния в случай, че предвиждате в близките денонощия да се храните, да ходите до тоалетна или на работа

„Търсихме символ на новата ни и откровено различна програмна схема и синьото хапче бе идеалният провокатор – то е дръзко, свежо, иронично и носи съвсем различно телевизионно съдържание от познатите телевизии. Затова и използвахме съвсем нестандартен подход в рекламата и създадохме градска легенда, чрез нестандартни методи и микс от странни на пръв поглед рекламни носители. Силата на слуха, динамиката на интернет, особеният начин на "разчитане" на информацията в пресата, както и жаждата за собствен поглед и различен изказ са все неща, които отличават както Диема 2 така и нейният потенциален зрител - младите градски хора, за които живеенето на живота е винаги страстно, леко иронично, носи собствен почерк и никога не е скучно", каза Ани Ангелова, Маркетинг директор на Диема Вижън България.

Диема Вижън е създадена през 1999 г. Притежава три телевизионни канала – Диема, Диема 2 и Диема Фемили. Телевизионните канали на Диема Вижън са включени в програмните пакети на над 400 кабелни и DTH оператори. През годините се развива много успешно и през 2005 г. става част от Apace Media Group. От март 2007 г. Диема Вижън е част от BMGL (Balkan Media Group Limited). Диема Вижън се стреми да заеме водещо място на българския медиен и развлекателен пазар. (www.diema.bg)

Balkan Media Group Limited е водеща компания, собственик на 4 телевизионни канала в България - Диема, Диема Family, Диема 2 и MM ТВ, които се разпространяват по кабел и сателит, достигайки до над  70% от 2,5 млн. домакинства в страната. BMGL е съвместна собственост на Modern Times Group (MTG) и Apace Media. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9062 |05.09.2008 Първото грозде вече е във "Винпром Пещера" . 0| 3990 |21.08.2008 Шефката на Слънчев бряг празнува рожден ден днес . 0| 7398 |19.08.2008 Галена премери най- напращялата хубавица в лятна България . 0| 7103 |18.07.2008 Владимир Арабаджиев с амбиции да стигне до края – Формула 1!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads