Реклама / Ads

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Уважаеми читатели,

Броят на хората, които търсят новините, анализите и коментарите на Frognews непрекъснато расте. Всеки ден те са около 70 хиляди. Приходите от реклама обаче са незначителни, тъй като пазара е почти монополизиран, а сайтове като нашия, които са критични към управляващи и институции, не са предпочитана територия за реклама. Не защото рекламодателите не желаят, а защото са притискани да не рекламират.

Нашата цел е журналистическите ни материали да бъдат максимално достъпни.

Независимата, разследващата журналистика, на която се е посветил Frognews отнема много време, пари и упорита работа. Правим го, защото вярваме, че всички граждани имат право да знаят какво се случва в страната, да знаят и тайните, които определени кръгове се опитват да прикрият. Това са мръсни тайни. Вашето мнение се чува при нас и така ще бъде винаги! Силните на деня се страхуват от нас, защото ние сме силни с истината.

Липсата на такси прави медиите по-достъпни за всеки, а не стока, която малцина могат да си позволят. За нас е чест да имаме принос, така че дори и хора с по-малко средства да имат достъп до информация. Затова Вашата подкрепа има голямо значение за нас.

Ако всеки, който чете нашите материали и му харесват ни подпомогне, според възможностите си, ще ни даде допълнително сили в търсенето на истината и разобличаване на корупцията. Можете да ни помогнете със сума по ваш избор и това ще отнеме минутка. Подадената от Вас ръка ще ни мотивира допълнително да продължаваме в същия дух и да запазим независимостта си.

Благодарим ви.


По банков път:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG78FINV91501017115599

BIC/SWIFT: FINVBGSF

Титуляр: Фрогнюз ЕООД

Продължавайки, Вие се съгласявате с нашите
VISA Mastercard VISA electron Maestro PayPal ePay