Реклама / Ads

ЗОДИАК

.

Зодия Козирог
22.12.2024 - 20.01.2025

Седмичен хороскоп за зодия Козирог

За период: 18.03.2024 - 24.03.2024

Периодът ще бъде успешен за вашите делови начинания. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще общувате с интересни хора и ще влизате в съдружие.
 
Можете да носите и повече товар, но не издевателствайте над себе си. Ще имате провокации, които трябва да ви подсетят да сте по-отговорни към здравето си. Почивайте си по-често и търсете приятни кътчета за досег с природата. Там ще се зареждате с енергия и живот. Мнозина ги очаква пътуване, но не далечно. Липсата на проблеми за вас също е проблем. Променете нагласата си да сте все тревожни. Обичани сте и горещо желани от много хора. Би следвало да имате повече доверие в другите и да не се оставяте на случайността.
 
Творческите ви заложби са неизчерпаеми и смело можете да дадете преднина на вътрешния си порив. Така ще постигнете нещо уникално и само ваше. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!