Реклама / Ads

ЗОДИАК

.

Зодия Овен
21.03.2024 - 20.04.2024

Седмичен хороскоп за зодия Овен

За период: 22.04.2024 - 28.04.2024

С проявената настоятелност и прозрачност в намеренията си, ще постигате бърз напредък в делата си. Към хората, които ще се опитат да ви използват се отнесете с разбиране, но не им позволявайте да ви манипулират.
 
Покажете им, че имате собствената линия на поведение, с която се съобразявате. Ясно и открито поставяйте условията и следете за тяхното изпълнение. Дори и да не допадне на някой разбирането ви за управление и бизнес, поне ще бъдете сигурни, че интересите ви са защитени и ще заявите намерението си за победа. Любовта ще ви дава неподозирана енергия, изживявайки щастливи мигове на взаимност и силна страст. Подходящият човек ще ви върне вярата в доброто, носейки я самият той в себе си. Успехите ще ви зареждат с импулси и творчески подем.
 
С партньорите си ще градите общи планове за бъдещето, следвайки разбиранията и целите си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!