Реклама / Ads
0| 5546 |24.08.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Bwin дава лека преднина на Джейк Пол в мача срещу Тайрън Уудли

.
YouTube сензацията и непобеден боксьор Джейк Пол ще се изправи срещу още по-сериозно предизвикателство, след като победи бившия олимпиец Бен Аскрен в първия си професионален мач през април. Сега Пол ще трябва да се изправи срещу съотборника на Аскрен от ММА състезанията и бивш шампион в UFC Тайрън Уудли.
 

Мачът ще стартира около 5 часа сутринта на 30-ти август, а коефициентите на букмейкъра Bwin сa вече достъпни.

 

Какви са коефициентите на Bwin?

 

Международният оператор Биуин, който разполага с лиценз и за българския пазар, счита Джейк Пол за лек фаворит в мача. Коефициентът за победа на YouTube звездата е 1.57. Краен успех на Уудли се търгува при ставка от 2.45. Може да заложите и че мачът ще завърши на равно, за което коефициентът скача до 21.

 

Какво ни показват данните на букмейкърите?

 

Както и в предните мачове на Пол, болшинството от фенове са изненадани от статутът му на фаворит в мача, отреден от B win и доста други спортни букмейкъри, срещу бивш световен шампион по ММА. Подобна бе ситуацията и преди мачът на Джейк срещу Бен Аскрен. Тогава мачът продължи под 2 минути, което е и най-краткия професионален мач в кариерата на Пол.

 

С впечатляващото си представяне в онази среща, „Проблемното дете“ определено има по-добри шансове от „Избрания“ в неделния мач.

 

Какво да очакваме от мача?

 

И двамата бойци заслужават уважение за смелостта да излязат в този мач. Джейк Пол трябва да се изправи срещу бивш шампион, който бе известен с опасните си удари и страховитата статистика от 7 нокаута в 27-те си кариерни мача. Уудли пък ще получи доста подигравки, ако загуби от YouTube сензация.

 

Уудли прекрати UFC кариерата си след като загуби 4 поредни мача, включително и два поредни нокаута. Преди тази серия, той не бе губил мач в 8 поредни години, но явно 39-та му години започнаха да оказват своето значение.

 

Един от големите проблеми в края на кариерата му бе невъзможността да нанася от тежките си десни крошета. Той скъса раменен мускул в мача си срещу Деймиън Майа през 2017-та и от тогава не притежава същата груба мощ.

 

В последния си мач Уудли бе спрян още в първия рунд от младока Висенте Лекуе, където ясно си пролича липсата на сила в ударите му.

 

Може ли Пол да се справи със силата на Уудли? В мачът му срещу Аскрен, Пол допусна чист удар, последван от две крошета, още в началото на мача. Срещу силата на Аскрен, тази серия не се оказа фатална, но ако пред Уудли се отвори подобна възможност, шансът за нокаут е далеч по-добър.

 

Нейт Маркардт през 2012 бе единствения човек, който успя да нокаутира Уудли в 4 рудна. Другата му подобна загуба дойде след сериозна контузия в областта на ребрата. Пол пък нокаутира първите си трима съперници, нуждаейки се от по-малко от три рунда общо за да постигне тези резултати. Големият въпрос е ще може ли да го направи отново?

 

Прогноза за мача       

 

Признаваме си, че ни е малко трудно да прогнозираме този мач, тъй като бяхме заложили в Биуин за победа на Бен Акрам в последния мач на Джейк Пол. Вече знаете какъв бе резултатът от онзи залог. Пол бе супер впечатляващ и доминираше олимпийския първенец още от началните секунди на двубоя.

 

Уудли винаги е успявал да се нагажда според противника и да пази достатъчно дистанция от своите опоненти. Това може да е предимство срещу по-неопитен боксьор, какъвто е Пол. Уудли може да извлече предимство в късните рундове, но ще има ли сили за тях и ще издържи ли изобщо? Твърде много въпроси, които ни насочват към крайната прогноза.

 

Прогноза: Победа за Джейк Пол при коефициент 1.57 в Bwin.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4380 |17.08.2021 МОН спира подаването на заявки по програмата ”Отново заедно” . 3| 4482 |10.06.2021 ЕБВР дава заем на ”Еврохолд” от 60 млн. евро, за да купи ЧЕЗ . 12| 11684 |18.05.2021 Георги Кадиев: Българската банка за развитие даваше кюлчетата в чекмеджетата . 0| 4279 |23.04.2021 Иво Христов: ЕК да оптимизира сроковете за издаване на географските указания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads