Реклама / Ads
1| 3383 |10.06.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти, регистрирали се за е-фактура през последните 3 месеца

.
Клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, вече са 490 хиляди. От тях над 12 хиляди се регистрираха за услугата по време на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ и дадоха своя принос към опазване на природната среда. С избора си те спасиха от изсичане 200 дървета и ще намалят използването на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще спестяват и по 7 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.
 

13 клиенти на дружеството от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия.

 

Клиент от Враца спечели смартфон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.


Електронната фактура е напълно безплатна. След регистрацията клиентите могат да следят документите си, както в персоналния си електронен архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

 

Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл info@cezelectro.bg, както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България. 


Осигурете си удобство и сигурност! Печелите Вие, ще спечели и природата!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4104 |20.05.2021 Първи победител в „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ . 0| 5076 |20.01.2021 ЧЕЗ ”Разпределение” представи визията си за развитие на електрозанхранването на район Панчарево . 0| 5907 |17.12.2020 ЧЕЗ Електро България е носител на престигната награда ”Истински лидер” . 1| 6540 |25.09.2020 Емил Георгиев, председател на Федерацията на потребителите: Призоваваме потребителите да избират големи и опитни търговци на електроенергия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads