Реклама / Ads
0| 5104 |20.01.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ЧЕЗ ”Разпределение” представи визията си за развитие на електрозанхранването на район Панчарево

.
ЧЕЗ Разпределение България проведе среща с кмета на район Панчарево, кмета на с. Герман и Инициативен комитет „За развитие на Панчарево и Кокаляне“. На срещата на 19 януари присъства и Иван Маринов, директор „Сигурност на електрозахранването“ към Министерство на енергетиката. По своя инициатива дружеството представи реализираните до момента дейности за подобряване на електрозахранването в района и плана си за развитие на мрежата и обезпечаване на качеството на услугата предвид бързо развиващите се населени места.
 

Мениджмънтът представи визията си за следващите 3 години с цел повишаване сигурността на услугата в Панчарево, Кокаляне, Герман, Бистрица, Железница, вилна зона Ярема и Плана. Посочени бяха и конкретни планирани технически мероприятия за модернизация и поддръжка на съществуващата мрежа, които ще започнат веднага след приключване на зимния сезон. Ръководството на ЧЕЗ Разпределение представи начина на реакция при възникване на аварийни ситуации и механизма за локализиране на повредени участъци. Обяснен беше и принципът на кратките оперативни превключвания в малките часове на денонощието и защо те са неизбежни.

 

Сериозно внимание на срещата беше обърнато на проблемите, свързани с обслужването на въздушната мрежа средно напрежение, преминаваща през частни имоти в район Панчарево. Мениджмънтът на дружеството обясни какви са рисковете, ако не се предприемат мерки от спешен характер в тази връзка. Ръководството на общинската администрация пое ангажимент да съдейства за бързото разрешаване на възникналия казус. Подкрепа в тази посока беше засвидетелствана и от представителите на Инициативния комитет.

 

ЧЕЗ Разпределение благодари за ползотворния диалог на представителите на местната власт от район Панчарево и Инициативния комитет и се надява това сътрудничество да продължи и в бъдеще.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 8962 |28.03.2020 Тристранката отново се договоря с премиера, лъжейки народа, че е национално представителна структура . 0| 4690 |05.06.2019 Израелската Rafael представи решения за отбраната и кибер защита на България . 0| 5038 |27.11.2018 Зимно шоу на модата представиха MAXSPORT. Приятели и партньори на бутика влязоха в ролята на манекени . 0| 5279 |26.09.2018 Fibank и Дайнърс клуб България представиха кредитни карти Evolve

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads