Реклама / Ads
0| 8051 |13.06.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кампания - отново хит за лятна почивка

.
Една от най-силните програми на туроператор АБАКС - Почивка в Кампания, стартира чартърна верига за трети пореден сезон.
 

Съчетанието на обширни пясъчни плажове, на световно известни културни забележителности и превъзходна храна, е чудесна предпоставка за една запомняща се почивка в Италия.Разположен в северната част на курорта, в естествен парк с борова гора на брега на морето.

 

Бая Домиция е един от известните италиански курорти. Намира се на брега на Тиренско море, на около 70 км. северно от Неапол. Предлага отлични условия за отдих на достъпни цени в регион с много природни и исторически забележителности – остров Капри, Помпей, Неапол, вулканът Везувий, дворецът Caserta, крайбрежието на Амалфи и др. Хотелите в курорта са разположени в голям парк от борова гора, на дълга плажна ивица със ситен кадифен пясък. Курортът е удостоен със син флаг за 2015 г. за чист и спокоен плаж.

 

Помпей и Везувий – вулканът, изригнал през 79г. е разрушил някогашния процъфтяващ античен град, но вулканичната пепел е съхранила за потомците и до днес богатите домове с невероятни фрески и мозайки, термални комплекси, вили, храмове и театри. Посетителите могат да си представят как са живели в онази далечна императорска епоха. Съхранени са Храма на Аполон, Базиликата, Форума, пазара, храма на Веспасиан, храма на Юпитер, термите, храма на Фортуна Августа, термопилите, водопровода, улицата на Изобилието, Големия театър, казармата на гладиаторите и много др.

 

Неапол – град с история на повече от 2700 години, микс от различни епохи и култури, красиво разположен в Неаполитанския залив, с невероятна панорама към огнедишащия Везувий. Градът е  известен с древната история, изкуство, музика и гастрономия. Възможност зда се види  хълма Позилипо,както и да се посети    уникалния остров Капри.

 

Някои от хотелите са вече разпродадени, което показва, че българските туристи умеят да ценят италианския стил и класа.

 

Със своята зеленина и спокойствие, курорта Бая Домиция ще задоволи и най-взискателните посетители от България.

 

https://www.abax.bg/?cat=447

 

Не пропускайте да попитате за програмите на АБАКС в оторизираните туристически агенции в цялата страна.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6578 |06.05.2017 Пускат отново концесията на летище София . 0| 4662 |27.04.2017 „Рефан България” отново стана „Компания на годината” . 0| 4351 |12.12.2016 REFAN отново със „Златно сърце“, този път - за подкрепа на спорта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads