Реклама / Ads
0| 6051 |14.10.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Какви почивки ще намерите в Руал Травел?

.
Въпреки че лятото вече е към края си, това не означава, че времето за почивки и приключения е приключило. Напротив – студените месеци не бива да Ви спират в опознаването на нови дестинации. Има още толкова много места, които да посетите, а подарявайки си една хубава почивка, то завръщайки се обратно към ежедневието ще сте много по-позитивни и изпълнени с енергия.
 

За да Ви окуражим да продължите да пътувате и да си подарявате нови и интересни преживявания, ще Ви запознаем с Руал Травел. Това е туристическа агенция с дългогодишен опит в бранша, която е насреща с множество предложения за почивки на красиви дестинации.


Почивки от Руал Травел

 

Как да изберем правилната дестинация според сезона?

 

Първото нещо, на което трябва да обърнем внимание, когато обмисляме ново пътуване, е сезонът. С края на лятото и предстоящите студени месеци, то много от нас желаят да избягат към някое далечно и топло място. За тези от Вас бихме предложили пътуване до някоя екзотично място, като например Малдивите, а защо не Дубай или Йордания?

 

Така ще си подарите още няколко летни мига, през които ще се насладите на слънчево и топло време, на много усмивки и приключения. Подобни екзотични места винаги са добър избор не само заради топлия климат, но и заради това, че Ви подаряват ново преживяване. Така ще се отчупите от ежедневието и типичните избори за ваканционно място, и ще си подарите едно напълно ново изживяване. Ще опознаете не само ново място, но и нова култура, кухня и хора. Ако се колебаете кое екзотично място да изберете за своето пътешествие, то Ви окуражаваме да разгледате каталога на Руал

 

Травел – там ще намерите много интересни предложения както за почивки на море, така и на горещи места, от които със сигурност няма да останете разочаровани.

През предстоящият студен сезон някои пътешественици решават, че искат да се отдадат на приключения в чужбина и затова избират по-традиционни дестинации като например Италия, Испания или Турция. Ако желаете по-образователна пътуване, то подобен избор е винаги отличен, защото ще посетите различни интересни градове, където ще се запознаете отблизо с културата и нацията, ще научите повече за техните традиции и обичаи, ще се насладите на традиционната кухня. Подобна ваканция със сигурност ще Ви се отрази зареждащо, като нека по-студеното време не Ви спира – всяка дестинация, дори и през студените месеци, може да Ви предложи както уют, така и интересни забележителности и дейности. За идеи за следващия Ви избор отново можете да се доверите на Руал Травел – туристическата агенция предлага множество разнообразни почивки в чужбина, които ще Ви останат като незабравим спомен.

 

А за тези от Вас, които желаете да заложите на традицията през зимния сезон, то винаги можете да изберете някое красиво местенце из планината. Независимо дали отивате на почивка заради адреналина от зимните спортове, или просто за да отпочинете от напрегнатото ежедневие, то изборът на планината е винаги добра идея. Можете да комбинирате спортуването на зимни спортове с релаксиращи масажи и процедури в някой СПА център. В каталога на Руал Травел можете да намерите множество оферти за планина, които да Ви оставят без дъх с красотата и спокойствието си.

 

А за нерешителните от Вас – не се притеснявайте, туристическата агенция има и ласт минит предложения, от които да се възползвате.

 

Кои са най-предпочитаните почивки?

 

Дестинациите, които можете да изберете за своята почивка са много, но има такива, които са винаги най-предпочитани пред други. Имайки предвид предстоящите студени месеци, то много от нас искат да се насладят на още няколко откраднати летни мигове. Благодарение на достъпните полети, то по всяко време на годината можем да посетим топло и красиво място, без значение че у нас температурите са минусови. Най-популярните места през последните години са Мексико, Доминикана, Куба, Малдивите, Тайланд, Шри Ланка, остров Мавриций, Дубай, Сейшелите и Занзибар. Всяко от тези места може да Ви обещае незабравимо отпочиване, от което ще останете очаровани и много доволни. Руал Травел предлага екскурзии до всяка от тези дестинации, като в каталога им ще намерите такива, които са не само интересни, но и на достъпни цени. Често се случва да се решим за почивка в последния момент, като Руал Травел предлага и опции, които са именно ласт минит. Готови ли сте за ново пътешествие? Не се бавете и изберете Вашето пътуване!

 

Ако все пак желаете да заложите на някоя по-традиционно място в чужбина, то ето списък и на нашите предложения:

 

- Франция
- Испания
- Италия
- Гърция
- Турция

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4270 |16.09.2021 МОН: Спрените безплатни почивки ще могат да се организират и през 2022 г. . 0| 3902 |30.08.2021 Нинова към туристическия бранш: Да решим заедно какви са работещите мерки за подпомагане на бизнеса и запазване на работните места в кризата . 0| 4043 |23.06.2021 Почивките на хиляди български туристи в Гърция са пред провал . 0| 4138 |18.04.2021 Димитър Попов, АТТА: Туристическите почивки в страната по Великден са провалени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads