Реклама / Ads
0| 3270 |09.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатни консултации с Доц. Д-р Зафер Токташ - водещ турски специалист по неврохирургия гостува в Пловдив на 17 юни и в София на 18 юни

.
доц. д-р Зафер Токташ
През Юни с голямо удоволствие ще посрещнем отново един от най-търсените от българските пациенти- турски неврохирург – доц. д-р Зафер Токташ. Авторитетният неврохирург от турската болница „Медикал Парк Пендик“ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания в Пловдив на 17-ти Юни 2022 и в София на 18-ти Юни 2022 година. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.

Безплатните консултации с Доц. Д-р Зафер Токташ са насочени към:

 

•             пациенти с вече установени заболявания

•             пациенти, нуждаещи се от второ мнение

•             пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

 

Кой е Доц. Д-р Зафер Токташ?

 

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург, както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

 

Специалист по мозъчна и нервна хирургия Доц. Д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Mедицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията.

 

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва Медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Автор е на редица научни материали в областта на гръбначно-мозъчните заболявания и е един от най-авторитетните специалисти в южната ни съседка за лечение на мозъчни и гръбначни тумори, дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, сколиоза и гръбначни деформации. През 2014г. е участвал в научно-изследователски дейности в Харвардския университет. Към момента, доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно се развива в областта на гръбначната хирургия.

 

Професионален опит

 

В работата си, доц. д-р Токташ използва последните технологични възможности за лечение на:

 

 - Лумбална дискова херния

- Цервикална дискова херния

- Тумори на гръбначния стълб

- Тумори на гръбначния мозък

- Сколиоза

- Малформация на Киари други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

 

Работи в Медикал Парк Пендик и Гьозтепе, където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза, доц. д-р Токташ развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори, с помощта на най-съвременната медицинска апаратура  в световен мащаб.

 

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване.

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ в Пловдив на 17-ти Юни 2022 и в София на 18-ти Юни 2022 година, трябва да си запишат час предварително на: телефони: 0879 977 402 или 0878 500 940 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

 

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Доц. Д-р Зафер Токташ, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3671 |01.06.2022 Безплатни консултации с турския медикален онколог Проф. д-р Танер Коркмаз и специалистът по обща хирургия - Проф. д-р Джихан Урас – на 10 юни във Варна . 0| 4887 |26.05.2022 Безплатни консултации с турския специалист по бъбречни и чернодорбни трансплантации проф. д-р Бюлент Юнал на 4-ти юни 2022 в гр. София . 0| 4902 |12.05.2022 Безплатни консултации с Доц. Д-р Шенер Джихан- водещ турски специалист по медикална онкология гостува в София на 21-ви май . 0| 4276 |11.05.2022 Безплатни консултации с Д-р Едже Гюлтекин - водещ турски специалист по детска неврология гостува в София на 20-ти май
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads