Реклама / Ads
0| 3804 |12.09.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу ще проведе безплатни консултации на 16 септември

.
Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу
Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем отново офталмолога от световна класа – Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу на 16 септември в гр.София. Той ще гостува в България по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината.
 

Всички пациенти с очни заболявания могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с офталмолога, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402; 0878 500 940, и да си запишат час.

 

Безплатните консултации с Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу са насочени към:

 

пациенти с вече установени заболявания
пациенти, нуждаещи се от второ мнение
пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция


Кой е Доц. Д-р Мурат Хасанрейсоглу?

 

Той завършва медицинското си образование в Медицинския факултет на университета в Анкара. Между 2003 и 2009 година работи като научен сътрудник в Медицинския изследователски център на Фелсенщайн в областта на нервните увреждания, ангиогенезата и патофизиологията на ретината. През 2009 година придобива специалност „Офталмология“. Между 2011-2020 г. Доц. Д-р Хасанрейсоглу е преподавател в Медицинския факултет на Университета Гази, Катедра по офталмология.

 

Работил е като гост-професор по увеит и заболявания на ретината в очната болница Byers в Станфордския университет,Калифорния, САЩ през 2018 и 2019 г. След като е удостоен със званието Доцент през 2016 г., Доц Мурат Хасанрейсоглу е награден с Европейска диплома за офталмология, след като е получил най-висок резултат сред останалите европейски кандидати.

 

През 2014 г Доцент Хасанрейсоглу е „постдокторант“ в Службата за очна онкология на Wills Eye Institute,Филаделфия, САЩ.

 

От 2020 година до момента Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу е специалист по „Офталмология“ в Университетска болница „Коч“-Истанбул, Турция.

 

Основните клинични области на интерес на Доц Д-р Мурат Хасанрейсоглу са:

 

-Увеит

-Възпаление на зеницата

-Отлепване на ретината

-Макулна дупка

-Болест на жълтото петно

-Катаракта

-Болест на Бехчет

-Лаймска болест

-Оток на макулата

 

Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу прилага в своята практика:

 

-Лазерно лечение

-Очни инжекции

-Лазерна фотокоагулация при диабетна ретинопатия и други заболявания на ретината

-Фотодинамична терапия (PDT/FDT)

-Транспупиларна термотерапия (TTT)

 -Комбинирани операции (с катаракта)

-Pars plana Витректомия

 

Специалистът  притежава забележителни познания и професионални умения в областта на очната онкология:

 

- Конюнктивални тумори

- Кисти на ириса

- Хориоидални тумори

- Злокачествен хороиден меланом

- Хориоидален хемангиом

 

Някои от методите, с които доц. д-р Хасанрейсоглу се бори успешно при лечението на очни тумори са: Енуклеация, Интраартериална Химиотерапия – Intra-arterial Chemotherapy (IAC) и Окуларна брахитерапия с плака (OPB).

 

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с Доц. д-р Мурат Хасанрейсоглу в София на 16 септември 2022 трябва да си запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

 

Имайте предвид, че по време на консултациите с Доц.д-р Мурат Хасанрейсоглу, прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациентът към момента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3848 |08.09.2022 За всички пациенти с очни заболявания – офталмологът проф.д-р Афсун Шахин ще проведе безплатни консултации на 16 и 17 септември . 0| 3170 |30.08.2022 За пациенти с репродуктивни и гинекологични проблеми - безплатна консултация с доц. д-р Дога Сечкин на 10 септември в София . 0| 3475 |25.08.2022 Безплатни консултации за пациенти с очни заболявания с офталмолога доц. д-р Хасан Арифоглу на 2 и 3 септември в София . 0| 3530 |24.08.2022 За всички пациенти с ортопедични заболявания – ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще проведе безплатни консултации на 2 и 3 септември 2022

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads