Реклама / Ads
0| 7395 |11.05.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Аюрведа клиник Банско - детокс, лечение и подмладяване

.
Днес съществуват много дефиниции на здравословния начин на живот, но най-старата от тях идва от Индия. Според древната аюрведична философия, датираща от преди повече от три хиляди години, здравето и дълголетието се крият в баланса между три неразривно свързани елемента. Това са физическият, емоционалният и духовният свят на човека.
 

Пътят към този баланс е дълъг и е индивидуален за всекиго. А добрата новина е, че вече не е нужно да го откривате и преминавате сами.


Програмите в Аюрведа клиник Банско са специално създадени, за да Ви предложат възможно най-персонализираното пътуване към доброто здраве - с помощта на квалифицирани индийски терапевти, специализирани процедури и цялостни програми за детокс, лечение и подмладяване.

 

Какво е Аюрведа клиник Банско и какво предлага?


Аюрведа клиник Банско е първият в България аюрведичен център, който съчетава природосъобразно аюрведично лечение и детоксикация на тялото по методите Пурвакарма и Панчакарма.


Центърът предлага аюрведични програми за пречистване на организма, лечение, подмладяване и разкрасяване с продължителност от 8 до 22 дни. Всички програми се провеждат в петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в полите на Пирин планина. 


По време на престоя си гостите имат целодневна програма с лечебни процедури, подходящи физически активности и специална аюрведична диета. За целта се използват над 30 вида масла и 120 вида натурални терапевтични средства с автентичен произход.


С помощта на терапевтите и техните напътствия, посетителите на програмата постигат цялостно подобряване на физическото и емоционално здраве, възстановяване, енергизиране и мощен антистрес ефект.


.

За кого са подходящи програмите в Аюрведа Банско?


Програмите на Аюрведа Банско са подходящи както за хора с високостресов начин на живот, които търсят начин да се отпуснат и да презаредят, така и за хора със специфични здравословни състояния, които търсят решение за проблемите си по естествен път.


Детоксът по метода Панчакарма пречиства едновременно тялото, ума и съзнанието. Същевременно се лекуват заболявания на храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата, половата и ендокринната система, заедно с дерматологични, психо-соматични и други видове симптоми. 


За максимален оздравителен ефект при по-леките заболявания се препоръчва 11- или 15-дневен курс, а при по-сериозни състояния ще видите най-добри резултати след 22- или 25-дневен престой.

 

Периоди, условия и цени за престой


Програмите на Аюрведа клиник Банско през 2023 година се провеждат в периода от 30 април до 19 ноември, като последната възможна дата за стартиране на престоя е 22-и октовмри.


Посетителите могат да избират между престой с продължителност от 8, 11, 15 или 22 дни според предпочитаната програма, а по време на престоя си – между единично или двойно настаняване в луксозен апартамент в Лъки Банско. 


Цената за посещението зависи както от продължителността на програмата, така и от типа на избраното настаняване. Всички условия и цени можете да видите в сайта на Аюрведа Банско, където ще откриете повече информация за терапевтите, процедурите и дневната програма. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3250 |19.01.2023 Петкратният световен шампион Бенджамин Карл ще се състезава в кръг от Световната Купа по Сноуборд на Банско . 3| 6162 |17.12.2020 Ски в условия на локдаун: Стартира ски сезонът в Банско . 3| 9003 |12.03.2020 Страхът от коронавирус удари туризма в Банско . 0| 5209 |14.12.2019 В Банско откриват зимния сезон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads