Реклама / Ads
0| 7494 |28.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

NEXT BASKET – платформа за изграждане на онлайн магазини от ново поколение

.
Компанията предлага модел за електронен бизнес 2-в-1: софтуер за изграждане на онлайн магазин + над 125 услуги в областта на е-търговията и дигиталния маркетинг
 

NEXT BASKET предлага два бизнес модела на своите Партньори:

 

1. Вариант, при който могат да управляват самостоятелно своя онлайн магазин (вариантSELFF)

 

2. Възможността да възложат управлението на е-магазина и онлайн бизнеса си като цяло на експертите на NEXT BASKET (вариант NB 360˚)

 

И двата подхода спомагат за възможно най-бързото илесеноо начало в света на електронната търговия – подходящи са както за наложени марки, така и за нови бизнеси с лимитиран бюджет.

 

Какви предимства има NEXT BASKET

 

Онлайн магазин, готов в рамките на 72 работни часа

 

NEXT BASKET предлага лесен и удобен начин за стартиране на онлайн бизнес. Благодарение на модерни автоматизирани решения, новите електронни бизнеси в NEXT BASKET може да бъдат напълно готови в рамките на 72 работни часа.

 

Нужни са единствено готов продуктов каталог със снимки и описания на продуктите и подготвена правна документация за сайта. Екипът на NEXT BASKET може да създаде уникални продуктови описания, за да подпомогне и този процес.

 

Безплатна миграция

 

При преминаване от стария електронен магазин към онлайн магазин от NEXT BASKET, процеса по миграция е напълно безплатен. Процесът е бърз, тъй като специализирана програма копира всичко от стария на новия онлайн магазин. Подходът напълно запазва постигнатия рейтинг на сайта в Google и Bing.

 

125+ услуги за интелигентно бизнес развитие

 

Експертите на NEXT BASKET предлагат набор от 125+ платени и безплатни услуги, сред които:

 

● Услуги в областта на е-търговията, като колцентър, организиране на кампании и промоции в сайта, подреждане на продуктите на страниците на сайта
● Дигитален маркетинг и реклама в социалните мрежи
● Професионална SEO оптимизация
● Дизайнерски услуги
● Програмиране на допълнителни функционалности в онлайн магазина.

 

Персонален консултант

 

Партньорите на NEXT BASKET разчитат на компетентните услуги на персонален консултант, който съдейства за разрешаването както софтуерни, така и търговски и маркетингови въпроси.

 

В допълнение, екипът на Платформата провежда експертни консултации в различни сфери:продуктоваа и ценова политика, счетоводно планиране, пазарно позициониране и изграждане на бранд и много други.

 

Така бизнесът поучава не само технологията, но и знания за това как да я използва за увеличаване на приходите си.

 

24/7 техническа поддръжка

 

NEXT BASKET осигурява денонощна техническа поддръжка на Платформата.

 

Всеки онлайн бизнес може да подаде сигнал, в случай на технически бъг към системата Help Point, която функционира денонощно.

 

По този начин всяка нередност се отстранява навременно, буквално за часове.

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4087 |27.09.2023 Пампорово отново стартира предварителна продажба на лифт карти “Select” със старата промоционална цена от преди два сезона от 75 лева за възрастен на ден . 5| 4449 |26.09.2023 Икономистът Георги Вулджев: Датата 1 януари 2025 г. за влизане в еврозоната е напълно пожелателна . 4| 7152 |25.09.2023 Гергов ще пие студена вода. Окончателно запорираха варненските акции в Пловдивския панаир . 0| 5030 |25.09.2023 HOLIDAY PARK Хасково отваря врати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads