Реклама / Ads
6| 13477 |08.10.2022 ГЛАСЪТ

Брутално в БГ: Борисов син ли е на Бай Тошо и правят ли труповете секс?

.
Мирни преговори...
Борисов тези дни влезе в ролята на пътуващия проповедник, което би смаяло и вбесило дори Чарлз Буковски. Бойко предлага мир на други партии и ги кани да сглобят кабинет. За миротворческата мисия избрал Росен Плевнелиев и Соломон Паси. Самият този факт заслужава с пълна сила да се цитира Буковски.
 

„Хората без морал често се смятат за по-свободни, но най-често просто са лишени от способността да чувстват и да обичат. Така прегръщат свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра няма риск или хумор – те са трупове, които чукат други трупове“, - казва писателят. 

 

Буковски е гениално груб. Нашата бруталност е лишена от артистизъм. Затова битува слух, че Бойко Борисов е незаконен син на Тодор Живков. Кога, къде и с кого е станала заварката, не е ясно, но бедния мозък харесва подобни нелепици. Защото се връзват с простащината, излъчвана от героите на сюжета. Съществува и спор дали самият Живков е син на Борис III или са братя. Абсурдно е, тъпо е, но се харесва.

 

Но народът, той какво е виновен?!

 

Положението наистина е драматично. Борисов и ГЕРБ предлагат разговори на останалите политически сили в парламента, за да намерят вариант за правителство, което да извади България от кризите. Тези, които вкараха страната в кенефа на Европа, сега търсят тоалетна хартия.

 

Нещо повече, Борисов повтаря и повтаря, че приоритет на приоритетите е кой е „за“ Путин и кой – „против“. Също и войната в Украйна. И това го предлага човекът, който построи през територията ни Руски поток, наля в него 3 милиарда и го подари на Путин. Онзи прие подаръка, кимна доволно и нападна Украйна.

 

Господи, ще доживеем ли някоя мисирка да го попита за тази мръсна история?

 

Абсурдите не спират. Борисов вика да се прегърнем като братя и да забравим ограбването на държавата и сриването й на дъното на Европа през управлението му. Каквото било – било, вика Бойко. Забравяме мафиотския модел, гепените милиарди, рекордната смъртност сред населението и всички други зулуми. Идва ново време. Нов 9-ти септември. Нов 10-ти ноември! Ура, другари и господари.  

 

Политичеки и трудов подем ни очаква, ако прегърнем идеите на вожда и учителя от Банкя. Не може да се отрече, че е народопсихолог. Знае, че българите най-много вярват на най-големите лъжи. Още Хитлер го е разбрал и приложил към германския народ. От което много други народи прокървиха, но това е друга тема…

На дневен ред е новата мисия на Борисов. Вече е Обединител. Вежди вече вае величавата му фигура.

 

Какво всъщност остава на българите?

 

3а този, който бъде убит, няма никакво значение кой ще спечели войната“, - пише Джоузеф Хелър в „Параграф 22“.  Така и с тези от нас, които ще затънат в една, две или във всички кризи. Какво значение ще има тогава кой е съставил правителство? Както казва Полковника от същата книга: „Правосъдие е коляното в корема направо от пода в зъбите нощем тайно с вдигнат нож долу в склада с боеприпаси на бойния кораб с пясъчен чувал по главата тихомълком в тъмнината без никакво предупреждение“.

 

Понякога наистина си го мисля. Знам, че и на вас ви минава през ума. А той се прави на ударен, и опитва отново да ни преметне. Да ни използва. Да ни такова с 200!

Очаквайте Плевнелиев и Паси да почукат и на вашата врата. С какво ще ги посрещнете? Разбрах, благодаря.

 

Гротеска. Брутално. България.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 31267 |06.10.2022 Тактиката на Борисов: „Г..а си с рози накичи…“ . 18| 54315 |03.10.2022 Идва голямото плюскане с Борисов, Радев, Гешев, Гълъб и Карадайъ. Но как ще управляват? . 20| 134546 |28.09.2022 Гешев вади Борисов от изборите заради Турски поток? Скандалът добива гигантски размери . 9| 15873 |25.09.2022 Борисов на дебат? По-скоро ще ни дадат Световното по футбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads