Реклама / Ads
15| 11763 |03.06.2021 ГЛАСЪТ

Търси се Данчо Цонев. Пеевски се притеснил от липсата му в ТВ ефира тази сутрин

.
Извънредно - Делян Пеевски е подал сигнал за изчезнал човек. Причината - тази сутрин в нито една телевизия не се появи неговия най-върл бранител Йордан Цонев. Отсъствието на яростния защитник, който с гърди брани бившия депутат от ДПС при всяка удобна възможност притеснила Пеевски и с огромна загриженост той вдигнал телефона и се обърнал към властите за помощ.
 

След вчерашния огромен шамар, който Вашингтон зашлеви на България, официално за лица, замесени в огромна корупция, бяха посочени Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. 

 

И при такива ситуации, които замесват името на бившия вече депутат от ДПС, чието местоположение остава мистерия и към днешна дата, обикновено в телевизионните студия на която и да е национална медия се появява особата на Йордан Цонев, политически ветеран, врял и кипял в не един парламент, за да ни обясни, че господин Пеевски е чист като момина сълза, нищо нередно няма и всички се опитват да черпят политически дивиденти на гърба на ДПС. То винаги така ставало… 

 

Почти. Песничката я знаем наизуст, но тази сутрин нямаше кой да я запее от родния ефир. Йордан Цонев този път не се появи. Изскочи при скандала с Българската банка за развитие и отпуснатите многомилионни кредити на шепа фирми, обвързани с Пеевски. Обясни ни, че такива неща няма, че Пеевски не фигурира никъде и поиска доказателства.

 

И господин Цонев получи едни такива доказателства, но по друга линия. И по всяка вероятност заради това е шашардисан. По всяка вероятност затова и скорострелно още вчера Пеевски изпрати гневно писмо до медиите (своите), за да опровергае твърденията, да ги определи като пълна лъжа и да заяви, че щял да си търси правата в съда. Уви, в САЩ Гешев няма. 

 

Къде сте, господин Цонев? Да не Ви свършиха опорките? Падат една по една като доминото, което ще повлече Пеевски, Божков, близките до тях фирми, лица, политици… банките, които държат парите им. Самите им пари. Притеснен ли сте от нещо? Нали проблем нямаше? Нали Пеевски е чист като момина сълза? Излезте да ни кажете, че САЩ черпят политически дивиденти на гърба на ДПС, както правят всички. Моля Ви, не се крийте. Аз съм готова да чуя тая песен за пореден път. 

 

Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 22500 |20.05.2021 Йордане, Данчо, Мента, гледаме те в очите . 78| 132579 |21.04.2021 Пеевски пребит в Дубай, кърпят го в Швейцария, търси укритие в Катар . 103| 13191 |20.01.2021 Науката за Навални и Путин. Търси се Бойко . 5| 19843 |04.08.2017 Български банкер търси закрила в САЩ по закона „Магнитски“. Какво казва президентът Тръмп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads