Реклама / Ads
11| 38796 |21.06.2021 ИНТЕРВЮ

Белянова пред Фрог: Дадох парите за гаранцията на Деси, защото лошите трява да си го получат. Ужасно е съдът да се превърне в твой враг

.
Албена Белянова
Дадох парите за гаранцията на Десислава Иванчева, защото лошите трябва да си го получат. Това каза пред Фрог нюз адвокат Албена Белянова. Ето какво още допълни тя:
 

-        Г-жо Белянова, защо  решихте с лични пари да платите гаранцията на Десислава Иванчева в размер на 10 000 лева?

 

-        Дадох парите, защото считам, че така е правилно. Защото на нея и  на Биляна Петрова им се отказва справедливост от много време. Трябва да бъдем заедно, за да може лошите да си получат заслуженото. Зная, че за някого това може да звучи емоционално, но в момента няма никакво значение. Просто трябва да се действа.

 

-        Притеснявате ли се, че може парите да не се съберат и Иванчева да не може да ви ги върне?

 

-        Не, не се притеснявам. Няма значение дали ще се съберат тези пари или не. Убедена съм, че когато и да е, най-накрая ще има справедливост за Деси и Биляна. Аз не ги подкрепям за първи път. Подкрепят ги и много други хора. По себе си зная калко е ужасно  съдът да се превърне в твой враг.

 

-        Как ви изглежда размера на гаранцията, която ВКС поиска за свободата на Иванчева?

     

-        Днес за пореден път видяхме подобно поведение. Как е възможно да се иска гаранция от 10 000 лева, при положение че жената е бременна и безработна, а майка й взима 300 лева пенсия. Утре Деси няма да може да получава дори „майчински“. Някой интересува ли се с какво ще си гледа детето?!  Ако знаете в съда колко беше щастлива от това,  че няма да чака 7 дни, за да се съберат парите. За нея дори минутите са от значение - да изпита свободата, да усети, че вече ще може да се движи.

 

Въпросите зададе Катя Илиева

 

Албена Белянова и Десислава Иванчева внасят парите за гаранцията, снимка Фейсбук


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 22928 |21.06.2021 Десислава Иванчева пред Фрог: Първо ще отида на протест. Българка в Швейцария плати инвитро процедурата, след като ме е видяла с прангите . 12| 12613 |17.06.2021 Адв. Екимджиев пред Фрог: Тепърва Европа ще втвърди тона и ще ни окаже натиск заради кражбите на Пеевски и Борисов . 10| 12791 |14.06.2021 Румяна Ченалова пред Фрог: В окованата ни държава се иска смелост да кажеш „невиновен“ за лице, поръчано от властта . 11| 13539 |11.06.2021 Доц. Божилова пред Фрог: Кошлуков и СЕМ се крият зад редакционната независимост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads