Реклама / Ads
0| 2756 |28.10.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Георги Свиленски: БСП се бори за държавността, законността и конституционния ред

.
През последните четири години ние от БСП, като парламентарна опозиция, показахме, че знаем проблемите на страната и можем да отстоява интересите на гражданите. Показахме, че можем да се борим за държавността, законността и конституционния ред. Ние можем да водим диалог, да изслушваме, да предлагаме разумни решения. Искаме България да бъде променена, като моделът на управление се смени. Имаме план за първите 100 дни на 47-ото Народно събрание, чрез който да бъдат решени здравната, социалната, енергийната и икономическата криза.
 

Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в 24 МИР Георги Свиленски. Той, кандидати за народни представители и граждани се срещнаха с вицепрезидента Илияна Йотова в столичния парк „Владимир Заимов“. В събитието взеха участие лидерът на БСП – София Калоян Паргов и членове на ръководството на градската организация на партията.

 

„Ние трябва да спечелим тези избори, защото това е важно за България. БСП може смело да претендира да е част от управлението на държавата и за активно участие във възловите сектори, които да изведат държавата на правилния коловоз“, категоричен бе Свиленски и допълни, че е нужно обединение около проблемите, които страната има.

 „Винаги сме усещали подкрепата на президентската институция и сме гледали в една посока – за отстояване качеството на законодателния процес, за реда, сигурността и справедливостта в държавата“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ в 24 МИР.


Той призова гражданите да излязат и да гласуват. “Важно е да има висока активност. От първи тур да спечелим президентските избори и да се поздравим с парламентарната победа“, заяви Георги Свиленски.


„Да избереш №6 на 14 ноември означава да дадеш гласа си за промяната и за една по-различна България. Да избереш комбинацията от №6 и №33 означава да гласуваш за стабилността, за разумните решения и политиките, които ще изведат страната от здравната, социалната, енергийната и икономическата криза, в която е попаднала“, каза председателят на БСП – София Калоян Паргов и призова да се гласува за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова и за кандидатите за народни представители на „БСП за България“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2705 |28.10.2021 Георги Гьоков: Спасителните мерки са леви. Лявата партия на България е БСП . 0| 3085 |28.10.2021 Проф. Георги Михайлов, БСП: Да се признаят антителните тестове за „зелен сертификат“ . 0| 2865 |28.10.2021 Борислав Гуцанов: БСП предлага 9% ДДС на храните от малката кошница . 1| 2743 |27.10.2021 Проф. Георги Михайлов: Здравната ни система е разбита и неподготвена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads