Реклама / Ads
0| 2924 |03.11.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ноември 2021

Татяна Дончева: Броенето на разписките ще създаде условия за манипулация на изборите

.
Татяна Дончева Източник: БГНЕС
Събирането на разписките по време на изборите е много лесен начин за манипулиране. Това заяви Татяна Дончева, водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.
 

Според нея ако някой иска да направи манипулация на изборите това е чрез разписките. „Когато има разминаване в броя на разписките и протоколите, това ще създаде възможности някой да си говори колко неправилни са изборите“, каза Дончева.

 

„Прави впечатление, че при предишните избори в Централната избирателна комисия ИТН са гласували с партиите на промяната, а сега са гласували с партиите на статуквото и това всъщност обърна решението на ЦИК“, обяви Татяна Дончева. Миналия път при гласуването в ЦИК компактно са гласували ГЕРБ, БСП и ДПС, а сега към тях се е присъединил и ИТН. „Това показва, че ИТН този път е „прибрана“  към тези, които държат партията. Тази формация се ръководи от тези фактори, с които партията на Слави Трифонов сега е гласувала  заедно“, каза още тя.

 

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ е най-социалната формация и в нея има смислени и разумни хора“, каза Татяна Дончева. Тя припомни, че въпреки някои разминавания, в предишния парламент депутатите от формацията са гласували единно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3304 |01.11.2021 Иван Иванов, БСП: Броенето на разписките от машините е допълнителна гаранция, че не е манипулиран софтуера им . 3| 2880 |01.11.2021 „Демократична България“ внесе жалба във ВАС за броенето на контролни разписки на изборите . 3| 2934 |31.10.2021 В понеделник Манолова внася жалба във ВАС срещу решението на ЦИК за броенето на разписки от машините

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads