Реклама / Ads
10| 3767 |21.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

С 2100 пролетни цветя Републиканци за България от Бургас зарадваха жителите на града за 21 март

.
Кандидатите за народни представители от Републиканци за България от 2 МИР-Бургас изненадаха с позитивни послания за Първа пролет жителите на града. 21 кандидати за народни представители, с бюлетина 21, начело с водача на листата д-р Виктор Серафимов, направиха по-вълнуващ 21 март за жители и гости на Бургас.
 

Минувачите по основните централни улици на Бургас получиха от тях лично поздравление за Първа пролет с букет от свежи цветя и картичка с позитивно послание.

 

„От ПП „Републиканци за България“ в Бургас имаме в екипа си предимно млади, активни хора, които носят в себе си свежите идеи, енергия за промяна, но и искрена надежда. Има символика с днешният празник. Пролетта винаги идва млада, с обещание за нещо хубаво. Вярваме, че и в живота на хората ще настъпят по-добри дни. Преди това обаче трябва да гласуваме на 4 април, за да можем с наближаващите топли дни да видим началото на положителната промяна във всеки български град и най-вече в прекрасния Бургас“, каза д-р Виктор Серафимов.

 

Той припомни, че експертите от Републиканци за България предлагат 21 адекватни решения за по-добър живот в сегашно, а не в бъдеще време.

 

„Радваме се, че усмихнахме хората, независимо от мрачното време. Това е наша мисия като кандидати за народни представители, да предложим на своите съграждани решения, носещи сигурност и спокойствие. Правила, които не се променят като сезоните. Тогава ще имат повече поводи да се усмихват спокойно не само по празници“, сподели областният координатор на ПП „Републиканци за България“ в Бургас и втори в листата – Ангел Рангелов.

 

Общо 2 100 пролетни цветя, поръчани от местни производители, бяха раздадени на бургазлии.

 

„21 март идва с пролетта и с оптимизъм. Надявам се съгражданите ни да повярват в младите и да видят в нас наистина спокойно и светло бъдещето си. Ако всички излезем и гласуваме с 21 в интегралната бюлетина, добрата промяна ще се случи“, каза координаторът на младежката структура на партията, под номер 8 в листата – Симеон Козаров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3165 |21.03.2021 Председателят на ПП ”Републиканци за България” Цветан Цветанов проведе срещи в общини от област Видин . 17| 3463 |20.03.2021 Републиканци за България осъжда членовете на разкритата и неутрализирана шпионска група в Министерство на отбраната . 13| 3483 |19.03.2021 Цветан Цветанов: ПП „Републиканци за България“ ще работи за подобряване жизнения стандарт на гражданите . 7| 3631 |18.03.2021 Републиканци за България почетоха паметта и делото на един от основателите на операта в Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads