Реклама / Ads
15| 4889 |18.02.2021 ПОЛИТИКА

Обявиха номинациите в листата на ПП „Републиканци за България“ за Варна

.
Варна
По време на среща във Варна председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов оповести номинациите на кандидатите от листата за варненския многомандатен избирателен район, за предстоящите парламентарни избори.
 

За водач на листата е избран Веселин Василев, член на Изпълнителния съвет на партията, бизнесмен, два мандата кмет на Вълчи дол, завършил Военна академия, експерт по Национална сигурност и отбрана, магистър „Публична администрация“, „Технологии“ и „Богословие“.


„Той познава проблемите на местната власт като кмет на Вълчи дол, като човек на бизнеса знае какво трябва да се промени“, коментира Цветан Цветанов. Втори в листата е адв. Диан Иванов - отличен юрист, семеен с две деца, координатор на партията в сектор „Провъсидие“ и председател на Контролния съвет. С две кантори в София и Варна.
Трети в листата е Панайот Кискинов, координатор на партията за област Варна, завършил Юридически факултет профил "Национална сигурност". Експерт търговия и маркетинг. Семеен с две деца.


Четвърти е Младен Македонски, координатор за община Варна, възпитаник на ИУ-Варна, експерт „Публични финанси“.


Под номер пет в листата е Анна Лисичкова член на Контролния съвет на Републиканци за България, магистър „Инженер еколог“, педагог по техника и технология, експерт екология, разработване и управление на инвестиционни проекти с профил частни бенефициенти.
Предстои предложенията да бъдат разгледани и обсъдени на Изпълнителен съвет.


Във Варна беше представена и кандидатурата на инж. Добринка Иванова за кмет на с. Слънчево за предстоящите частични местни избори на 28 февруари. Цветан Цветанов и Павел Вълнев бяха на посещение в с. Слънчево, където се срещнаха с избирателите и успяха да спечелят доверието и симпатията им. Инж. Иванова бе представена от Цветан Цветанов като изключително интелигентен човек, който в последните 20 години се занимава с трудова медицина. Цветанов разказа, че дядото на Добринка също е бил кмет на селото и по негово време то се е развивало много добре.


.


Зам.-председателят Павел Вълнев заяви, че влизайки в парламента Републиканци за България ще потърсят сметка къде са похарчени всички пари, които беше обявено, че ще се отпуснат за бизнеса. Очевидно парите не са отишли в бизнеса и в хората. По думите му занапред положението вследствие на пандемията за малкия и средния бизнес ще се усложнява.


„Републиканци за България ще работи за държава с правила“, каза още Вълнев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 3482 |17.02.2021 Д-р Ченко Сотиров ще води листата на Републиканци за България в Русе . 31| 4265 |16.02.2021 Цветан Цветанов ще е водач на листата на Републиканци за България във Велико Търново . 39| 6380 |26.01.2021 Бойко Борисов повежда листата за изборите в Пловдив? . 1| 5809 |12.09.2019 Делегатите на Градската конференция на БСП - София подредиха листата с кандидатите за общински съветници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads