Реклама / Ads
4| 8346 |11.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Андрей бил лудо влюбен в Ани Пападополу

.
Даниела не му била най-голямата любов
Шоуто ни е първият неуспешен проект, признаха опосумите.
 

 

Първата жена, в която тв водещият Андрей Арнаудов е бил влюбен, е актрисата Ани Пападополу. Това призна самият той от телевизионния ефир. Изпепеляващите страсти се появили още в девети клас, а днес двамата са останали добри приятели. След нея опосумът е бил влюбен само още два пъти, като втория- в екс водещата на „Елит” Надя. За третата истинска любов, която го е споходила, Андрей не пожела да говори, но разби на пух и прах очакванията на зрителите, че това е вече бившата му съпруга Даниела, като на няколко пъти намекна, че обект на шеметните му чувства е настоящата му приятелка Маргарита Будинова. „Връзката ми с нея дойде след развода и продължава и към момента. Чувствам се много щастлив, но взех решение, че повече няма да говоря за личния си живот”, отсече пред камерите шоуменът. Двамата с колегата му Иван открито признаха "Шоуто на Иван и Андрей" е първото им неуспешно предаване. Предаването е било свалено от Нова телевизия и сега ко водещите са се впуснали в новия си проект- „Разбий Иван и Анрей”.

 

По повод скандала, който се разрази след смъртта на Васа Ганчева, Андрей сподели: „Заклевам се, че винаги съм изпитвал симпатия към г-жа Ганчева , но тя искрено ни презираше”. Всъщност, историята на отношенията между опосумите и маститата тв критичка започва отдавна. „Преди много години бяхме близки и никога не съм предполагал, че ще се стигне до тук. Тя се обиди след скритата камера на Маги Халваджиан, за която използва студиото на “Сблъсък”. Ние така и не успяхме да се извиним като хората. Опитах се да й звънна, за да го направя, но тя ми затвори”, разказа Андрей. Той бил потресен от обвиненията, че техният експеримент е бил причина за смъртта на Васа Ганчева. „Прочетох в един „сериозен” вестник, че един от най-големите ни композитори- Стефан Димитров, който между другото е бил студент на баща ми, казал че ние сме виновни за смъртта на г-жа Ганчева. След този случай той лично ми се обади, за да опровергае тази публикация и аз му вярвам, той е мъжкар”, убеден е Андрей.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 13205 |05.08.2011 Даниела: Андрей беше голяма грешка . 13| 8110 |16.07.2011 Андрей пие и кара като Стависки . 8| 10457 |19.05.2011 Андрей и Даниела отново заедно . 11| 7030 |16.04.2011 Шоу на Денис Ризов ще бори Слави, Иван и Андрей

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads