Реклама / Ads
1| 7484 |29.10.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ангел си смени косата при пластичния хирург на Фатмагюл

.
В днешно време суетата е присъща на мъжете точно толкова, колкото и на жените. А ако те попадат под светлините на прожекторите, прецизността вече не е по желание, а направо задължение. Синеокият чаровник на “Ара мюзик” Ангел спортува активно и така поддържа тялото си в страхотна форма, но все пак има неща, които не харесва в себе си. За да изглежда перфектно според своите разбирания, той се обърнал към светилото в пластичната хирургия, д-р Хамид Айдън, в клиниката му в Истанбул. Той се грижи за перфектния външен вид на редица турски политици и кинозвезди, но - разбира се - имената им се пазят
 

 

Нашият изпълнител споделя, че по коридорите е видял много “лъскави” хора, които са се движили с тъмни очила и охрана, но не му е било удобно да ги заглежда. Приятелката му обаче, която го придружавала, е разпознала Берен Саат – актрисата, изиграла Фатмагюл в хитовия и у нас сериал “Пепел от рози” и Бихтер в “Забраненият плод”.

 

Ангел отишъл при доктор Айдън, защото смятал, че има двойна брадичка. Специалистът обаче категорично опровергал това твърдение, показал му как в действителност изглежда този проблем и му казал, че с удоволствие ще го коригира, ако един ден му се появи такъв. И за да не бъде посещението на певеца напразно, пък и за да му покаже нагледно, че има толкова много хубави процедури, от които могат да се възползват популярните мъже в името на добрия си външен вид, му направил една за здрав и блестящ вид на косата. “За първи път виждам такова нещо. Взеха ми кръв от вените на ръцете. Обясниха ми, че я преработват, извличат плазмата от нея и след това ми я вляха в косата с едни тънки игли. Звучи малко зловещо, но почти не е болезнено,  достъпно е като цена, а ефектът е поразителен”, споделя изпълнителят на „Живее ми се” за своята първа срща с методите и манипулациите за разкрасяване.

 

„Много преживявания натрупах при доктора в Истанбул. Докато бях там, видях и как поставят гърди на мъж. Не женски, а такива мъжки, мускулести, добре оформени гърди. Пациентът беше известен техен актьор - Йълмаз Ердоган от филма „Имало едно време в Анадола”, взел голямата награда на журито на фестивала в Кан през 2011 г. Един ден бих си направил и аз такива. Но ми обясниха, че са временни и после се махат, защото ние нямаме такива жлези като на жените, които да ги задържат и в един момент увисват – вместо ефект, става дефект”, разказва разпалено Ангел за емоциите, които е изживял при това свое пътуване в Истанбул.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 12443 |28.09.2013 След 4 брака, Миглена Ангелова не обича сватбите . 9| 20161 |01.05.2013 Нови гаджета в Денсинг старс: Атанас Месечков и Стелла Ангелова . 10| 11918 |31.01.2013 Тримата ангели . 7| 11776 |12.06.2012 Галева и Ангелинка комшийки в Лондон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads