Реклама / Ads
2| 8109 |23.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Българските миски - хем им се иска, а не им стиска

.
21-годишната Ромина Андонова, която се окичи с кораната "Мис България 2010", алармира снощи в “Шоуто на Слави”, че подготовката за участието й на конкурса "Мис Свят" в Китай, е паднала основно на нейните плещи.
 

“Нямам екип, тичам сама по задачи, дори се наложи да се науча да се гримирам сама, защото с мен няма да пътува професионален гримьор. Ще се наложи и прическата да е моя грижа”, оплака се красивата брюнетка пред сценаристите на Дългия, които не скриха очудването си от разказа й.

От думите на Ромина стана ясно, че тя все още няма и виза за Китай, а скоро трябва да пътува за азиатската страна, където събират всички миски от цял свят, за да ги подготвят за големия финал на 30 октомври. “Ходих веднъж, но ме върнаха, сега ще пробвам пак”, засмя се тя.

“Няма такова нещо – Ромина, както и другите момичета явно не са наясно с правилата на "Мис Свят", а те са много строги. Никоя мис не може да пътува с екип, освен с шефа на агенцията, който организира местния конкурс, в случая аз. Ромина не е фолк звезда, за да иска да бъде придружавана от фризьор и гримьор. Освен това там всичко е осигурено. Тя трябва да пътува само с дрехи и аксесоари, нищо повече”, бе коментарът на шефката на “Визаж” Жени Калканджиева, която държи правата върху конкурса "Мис България", пред "Всеки ден".

Бившата моделка е възмутена от думите на Ромина, защото от тях излиза, че девойката е оставена на произвола на съдбата, което не отговаряло на истината. “Дори и да замина, което обаче е невъзможно предвид огромните разходи, то аз самата няма да имам достъп до нея. Същото важи и за родителите й, ако решат да пътуват. От съображения за сигурност на миските не е разрешен контакт с външния свят. Хотелът, в който отсядат е пълен с охрана, която е дори в асансьорите”, обяснява Калканджиева.

Ромина е изкарала кратък гримьорски курс, за да може да поддържа сама добрия си външен вид всеки ден, но преди снимки, благотворителни акции и репетиции ще бъде гримирана от хора на "Мис Свят", бившата мис България.

Визата за Китай също не е проблем. Такава ще получи, тъй като посолството е предупредено, а самата Ромина носи със себе си писмо от “Визаж”, което удостоверява, че именно тя е Мис България. “Всичко сме и осигурили и платили- не разбирам от какво се оплаква”, каза в заключение Жени Калканджиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6671 |23.09.2010 Основателят на Facebook превари Стив Джобс по богатство . 0| 5527 |23.09.2010 Превръщат мексикански град в Big Brother . 8| 7902 |23.09.2010 Маскирани биха ЛиЛана и й взеха джипа . 24| 9867 |21.09.2010 Камен Воденичаров скача в ролята на Пъпеша по БНТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads