Реклама / Ads
3| 10969 |08.10.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Божинов разлюби Алисия, пак ще става татко...

.
Преди любовта да отлети
Футболната звезда Валери Божинов не само, че вече не живее с Алисия в къщата си в Парма, но дори чака дете от новата си изгора – силиконовата плейметка Николета Лозанова, която е бременна от футболната звезда, пише "Уикенд".
 

В последните един-два месеца отношенията между Валери и Николета дотолкова се задълбочиха, че плейметката вече настани роклите и обувките си в опразнения от вещи на Алисия семеен гардероб.

Нападателят на „Парма“ и атрактивната манекенка са решили да дадат живот на плода на любовта си и със сигурност Николета ще задържи детето, твърди „Уикенд“. Което означава само едно – Алисия казва „Сбогом!“ на мечтата си да се превърне в законна съпруга на Божинов.

Фолкпевицата успя да опази любимия си „само“ четири години. Алисия роди син на Валери и спечели десетки битки срещу апетитни красавици за вниманието му. Сега обаче фолкдивата, която е с 5 години по-възрастна от Божинов, капитулира пред Николета.

Ситуацията е твърде неизгодна, да не кажем кошмарна, за Алисия, пише още „Уикенд“. Нейният най-голям коз е 2-годишния Валери Божинов–младши. Унизената чалгадива заплашва богатия и именит татко на детето си, че ще ограничи достъпа до сина му.

Примата на седем-осми такта обаче няма как да осъди Божинов на многомилионна издръжка, тъй като няма брак с него. Тя ще трябва да изчака детето й да навърши 18 години, за да претендира за пълноправно наследство. Дотогава ще получава за Валери-младши толкова пари, колкото футболиста сметне, че е необходимо да дава.

Алисия няма за свой съюзник и родителите на Божинов. Фолкзвездата е на нож с майката му Пепа и втория му баща Сашо Ангелов. Те посочват именно нея като основна причина да развалят отношенията със сина си.

Миналия месец Божинов и Алисия организираха кръщене на сина си, а родителите на Валери не бяха сред поканените и научиха от медиите за състоялото се събитие.

Фолкпевицата също бълва огън и жупел по адрес на мъжа, който само допреди месец боготвореше. „Има какво да кажа по темата, но не е настъпил моментът! Искам първо да видя докъде ще стигне наглостта на някои хора“, просъска Алисия, след като видя снимките на Валери с Николета за корицата на списание „№ 69″.

По ирония на съдбата преди 4 години именно чрез подобна фотосесия Алисия и Божинов декларираха любовта си. Тогава певицата покани Божинов за статист във видеоклипа си „Карамел“ и чрез него кариерата й рязко тръгна нагоре.

Що се отнася до Николета Лозанова, тя триумфира мълчаливо. Или не съвсем…

Защото в началото на седмицата манекенката публикува във Фейсбук профила си знакови фотографии – на една от тях бе в джипа на Валери Божинов, а до нея се мъдреше чанта на Парма. А на другата Николета бе прегърнала футболната легенда на Милан Алесандро Неста. Важен детайл – миналата неделя Парма на Валери Божинов се срещна с Милан на Неста в мач от поредния кръг на италианското първенство…
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 15492 |07.10.2010 Елена Йончева сбъдна мечтата си - ще става майка . 19| 6991 |05.10.2010 Голия каубой става президент на САЩ . 3| 6817 |13.09.2010 Благовест Аргиров става комшия на Део . 1| 5569 |08.09.2010 Убиецът на Джон Ленън остава в затвора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads