Реклама / Ads
1| 9380 |04.10.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Боровец би Пампорово и Банско по "най-секси курорт" в света

.
Любителите на зимните курорти ги посещават съвсем не само заради ските: по заснежените склонове се завързват не по-малко флиртове, отколкото на плажа, пише "Дойче Веле". В класацията на 7-те най-секси зимни курорти се е наредил и българският Боровец.
 

В класацията, изготвена от руския сайт "Турист", на първо място се нарежда швейцарският Сент Мориц, където работели най-красивите и секси ски-учители. Пикантна рекламна кампания, започнала преди няколко години, разпространява из цял свят снимките на полуголи експерти по ски-спусканията, които предизвикват такова вдъхновение у публиката, че към курортите се устремяват дори и тези, които никога не са виждали сняг. И никой не остава разочарован. По склоновете на Сент Мориц грее слънце по 322 дни в годината, т.е. - условия за любуване на красавците има достатъчно.

Четвърто място за секси Боровец

Следва френският Куршевел - алпийското селце, което позволява максимално да се доближиш до камерния и затворен свят на "големите пари", да подишаш един и същи въздух с милиардерите и да споделиш техните развлечения. Е - пистите не са обсипани с брилянти, но качеството им определено е превъзходно.

На трето място идва Кортина Д'Ампецо в Италия - където ако попаднеш, оставаш с впечатлението, че на входа на курорта има фейсконтрол: публиката е подбрана - италиански красавци с чудесен тен и отлично развити мускули, натъкмени в скиорски костюми на водещите модни италиански дизайнери. При това да попаднеш в района изобщо не е трудно - само трябва да се вземе лифта от някой от по-скромните съседни курорти.

Боровец се появява на четвърта позиция, описан като най-стария, най-големия и най-сексуалния курорт на България. Хората го предпочитат и заради добрите условия за ски, и заради живописните скали и езера, и заради луксозните хотели, многобройните барове и нощни клубове. И ако по пистите в Западна Европа обикаля международна публика, то в Боровец обичат да ходят и самите българи. И май всички, които лятно време се вихрят по дискотеките на Слънчев бряг, пристигат зимно време в Рилския ски курорт. Белоснежните склонове се изпълват със силни мъже, в постоянна готовност да се запознаят с прекрасни дами.

И грузинският Бакуриани е в класацията - определено далеч по-скромен от изброените европейски "перли", но пък с претенции да заеме челно място по сексуалност. Макар Бакуриани да се опитва да утвърди имиджа си на семеен курорт, джигитите го посещават съвсем не само заради почивката с жената и дечицата. Именно по тези места се наблюдава най-голямо струпване на стройни секси скиорки по бански! Причината е в топлото спокойно време, което позволява да се върнеш от зимния курорт с тен навсякъде.

Нали човек трябва все пак да се сгрее...

Финландският курорт Леви също попада сред знаменитите - особено подходящ е за начинаещите скиори заради сравнително полегатите си възвишения. А студеният местен климат много помага за завързването на запознанства - нали трябва все пак да се сгрееш някак по време на дългите студени полярни нощи.

На финала - Пас де ла Каса в Андора. Отбелязва се е, че е от по-скромните, но ако мечтаете за секс със скиор, то по-добро място от Пас де ла Каса не би могло да се намери. Там на границата с Франция се събират най-издръжливите спортисти, готови от зори до мрак да покоряват върховете, а със залеза на слънцето се местят в дискотеките, където са готови да танцуват часове наред.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13359 |04.10.2010 Елеонора от Биг Брадър откри Пийп бар . 4| 6526 |02.10.2010 Агентът на Бекъм: Дейвид няма да се развежда . 32| 6160 |01.10.2010 Димитър Цонев влиза в праймтайма на БНТ . 0| 9556 |01.10.2010 Васко Кеца и Васко Азиса спретнаха дует

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads