Реклама / Ads
1| 5956 |16.07.2008 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бунт зрее в жълтата парламентарна група

.
От известно време народни избраници от НДСВ се оплакват, че изпълнителната директорка на Националния борд по туризъм Поли Карастоянова се е вживяла в ролята на шеф на царската ПГ и се опитва да я командва по телефона.
 

Това станало откакто председателят на ПГ на НДСВ Пламен Моллов „се влюбил като гимназист" в бившата стюардеса. Той я водел навсякъде със себе си и я гледал в очите, съскат негови колежки. Карастоянова се появи и на обсъждането за почтеността на изборите и промените в избирателната система, което НДСВ проведе вчера в столичния хотел „Радисън", а Моллов имаше ключово изказване. Царски депутати споделят, че не искат да се бъркат в личния му живот, не им е работа, но нека поне да озапти приятелката си да не се опитва да им скача по главите.

Поли Карастоянова започна кариерата си в туристимеския бранш като дясна ръка на пловдивския бизенесмен Георги Гергов, тогавашен председател на Борда по туризъм. В последствие организацията беше оглавена от рекламния бос Красимир Гергов и Карастоянова се присламчила към него, като в момента заема длъжността изпълнителен директор. Тя толкова си била повярвала, че се опитвала да командва и БТВ по телефона от името на Гергов, шушукат още царските избраници.

Жълти депутати споделят също, че амбициозната дама отдавна се целела в креслото на шефа на Агенцията по туризъм, още когато този пост бе заеман от Марио ал-Джебури. Според тях немалко интриги, дошли откъм Карастоянова, са спомогнали за неговата оставка. Очевидно, за да се домогне до шефския стол в туризма, бившата стюардеса е завъртяла главата на Пламен Моллов, който беше посочен лично от Симеон Сакскобурготски за председател на парламентарната група. Освен това той е пловдивчанин и е шеф на Лозаро-винарската камара.

karastojnova.jpg
 снимки Вяра Йовева

„Поли се надява Пламен да ходатайства за нея пред царя и да замени Анелия Крушкова в Агенцията по туризъм, но това няма да стане, защото Негово Величество мрази ходатайствата и винаги сам решава кой на каква позиция да постави", твърди жълта депутатка.

Самият Пламен Моллов категорично отрича да има някакви по-близки отношения с Поли Карастоянова. Според него тези клюки се пускали от пловдивски електронен сайт, собственост на човек, който членува в конкурентната организация Съюз на инвеститорите в туризма.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5867 |10.07.2008 Батко иска да е съветник, Брюксел плаши с тотално спиране на кранчето . 9| 15339 |09.07.2008 Пламен Моллов и Поли Карастоянова все по-близки . 36| 17212 |06.07.2008 Масларова пак се оля – изтърси се в Кюстендил с кола за 400 бона . 6| 9648 |04.07.2008 Депутати се стискат за кетъринг, но са готови да си купят яхта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads