Реклама / Ads
6| 12124 |15.12.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

От чаршафите на чалгата се роди нов национален тим

.
Ето я славната единайсетица, прославила леглата на фолкаджийки и силиконки
 
Българските трикольори се представиха трагикомично през тази година. По медиите се изляха един куп обяснения за калпавата им игра. Срамните загуби следваха една след друга, подплатени с битови скандали и неуредици. В интимното поприще обаче част от футболистите бяха в топ форма с множество класни „отигравания”. Родни мацки, фолкаджийки, миски и силиконени прелъстителки не спряха да се въргалят в чаршафите на атлетичните си любовници, афиширайки пред медиите чии завивки топлят най-добре. Може би точно в тази странна симбиоза между футбола и чалгата  се крие провалът на родните футболисти, обясняват запалянковци. Почитателите на фолка пък контрират, че майсторите на топката са провалили чалгата, която през последните години също била в упадък и застой.  „Торнадо и Фрог Нюз” направи класация и подреди нов национален тим, обединен от максимата „Зад всеки успял футболист стои по една палава мацка”. Представяме ви нагледно новите ритнитопковци, готови да разкъсат всичко живо в името на знойните си половинки през 2011 г.


1. Николай Михайлов – Алисия
Всички знаем за любовния квадрат между Ники Михайлов – Алисия – Николета Лозанова и Валери Божинов. Разделените двойки бързо намериха новите си половинки успоредно, а връзката между стража и чалгаджийката излезе наяве преди няколко месеца. Двамата споделиха, че всичко започнало на шега, но от ден на ден искрите зачестявали и накрая „пожарът” на любовта избухнал с пълна сила. Може би това е и причината за силните игри на вратаря в „Твенте”.

2. Славена – Славчо Тошев
Резервният вратар в своеобразния ни национален отбор – Славчо Тошев, буквално се превърна в топ любовник сред българските известни красавици. В пловдивското му легло са се въргаляли не една или две надарени хубавици, между които Симона Първанова, Вивиан и т.н. Последната афера на спортиста се оказа певачката Славена, позната от бурната си връзка с Денислав – Дюнера от „Биг Брадър“.

3. Елин Топузаков и Весела Тотева  
Сърцатият бивш защитник на Левски предложи брак на водещата на телевизия „Планета“ през далечната вече 2008 г. Тя, от своя страна, прие с охота и дори се отказа от телевизионната си кариера в името на любовта. Последва съвместен живот в Израел, където Топчо игра една година. Гълъбчетата се върнаха в София, където в момента красавицата се подвизава като дизайнерка. Наскоро тя призна, че иска и е готова да стане майка. Припомняме, че преди Топузаков блондинката имаше интимни афери с още двама футболисти – Велимир Иванович и бившия защитник на ЦСКА Тиаго Силва.

4. Ангелинка – Лъчо Балтанов
Ромката от Столипиново вече попадна под ласките на известен играч. Бившият нападател на Левски Георги Христов я обгрижваше повече от година, но в крайна сметка реши да й бие дузпата. Миньончето намери начин да напомни за себе си, украсявайки корицата на ембелматично еротично списание. Тогава пред погледа й изникна нов футболист от „Герена”– Лъчезар Балтанов. Впоследствие обаче циганските номера започнаха и постепенно се разбра, че смуглата красавица е изневерявала на половинката си с десетки мъжаги, включително и с аса на Ботев Пловдив и бивш съотборник на Балтанов – Атанас Курдов. Носят се слухове, че дори полузащитникът е изпил шепа хапчета, след като разбрал за системните изневери на Ангелинка.

5. Преслава – Николай Бодуров
Едрогърдата Преслава успя да омае с чара си защитника на Литекс Николай Бодуров. Запознати вкараха двамата в любовна авантюра преди няколко седмици. Говори се, че играчът и изпълнителката на „Дяволско желание” си шушукали страстно в столична дискотека, след което заедно отпрашили с луксозна кола в неизвестна посока. Припомняме, че за гадже на фолкаджийката се спрягаше друг спортист – Любо Чука, известен с криминалното си минало.

6. Деница – Момчил Цветанов
„Малкия шивач” успя да забие иглата си в най-новото попълнение на родната чалга – Деница. Провокативната девойка, известна с разкрепостения си дух и пищни форми, влезе трайно под кожата на ловешкия халф Момчил Цветанов. През пролетта двамата пуснаха съвместни горещи снимки във Фейсбук, с които показаха, че любовта им тепърва започва да набира сила.

7. Лияна – Благой Георгиев
Благо Джийзъса прекрачи Божиите заповеди с ослепителната Лияна. Зализаният футболист изневери на бременната си приятелка Христина с изпълнителката на „Ох, ох”. Двамата бурно се любеха из цяла България, но три месеца по-късно аферата им приключи скандално, както и започна. Футболистът подви опашката и се върна при годеницата си, докато кариерата на Лияна придоби шеметен вид.

8. Деси Слава – Галин Иванов
Медиите замесиха гласовитото миньонче в афера с футболиста на Славия. Въпреки че в продължение на цяла година никой от тях не отричаше за интимните им отношения, преди време Деси Слава сподели, че всъщност сестра й е била истинското гадже на Иванов. Все пак красавицата успя да извлече максимума от слуховете и се снима за известен сайт по оскъдно футболно екипче.

9. Елена Алекова – Ангело Парадизо
Все по-често явление е, във всеки национален отбор да се подвизава и един чужденец. У нас това ще бъде бившият халф на Лацио, Наполи и Чезена – Ангело Парадизо. Секссимволът за много хубавици вече три месеца люби бившата изгора на Светльо Тодоров – моделката Елена Алекова. В момента красавицата живее и се подвизава в Лондон. Говори се, че тя случайно е забила новата си половинка в местен бар след няколко алкохолни питиета. Алекова е решила да стане част от родната фолк гилдия. Наскоро тя дори снима пилотния си сингъл „Дъщеря на дявола”, който се очаква на българския пазар до края на годината. 

10. Николета Лозанова – Валери Божинов
След като без капка срам Ни Ло открадна мъжа на Алисия, двамата обявиха любовта си публично пред целия свят. Последваха множество провокативни фотоси, бременност и сватба. Всичко това бе съпътствано от постоянни скандали и нападки към експоловинката на Божинов. Двамата не пропускаха случай да сипят сол в раната на певицата, която дари футболиста с първа рожба преди четири години.

11. Елена Паришева – Ивелин Попов
Турският сериал между Паришева и Попов се зароди още в България. Въпреки че доскоро го свързваха с бездарната колежка на Елена – плоската Бриана, сега изпълнителката на Пайнер и асът чакат наследник. Двамата дори живеят под един покрив в Газиантеп, където Попето финтира защитниците на Бешикташ, Галатасарай, Фенербахче и други грандове от турската Суперлига.

Треньор: Цеци Красимирова – Гонзо
Позабравената афера между Цеци Красимирова и Гонзо пламна отново тази пролет. Тогава, папарак щракна двамата пред тузарско столично заведение. Въпреки че го видяха, гълъбчетата не се разделиха, а размениха интимни ласки помежду си. По този начин те доказаха истината в поговорката за старата любов, която „ръжда не хваща”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 19802 |08.11.2011 Първата жена на Д. Рачков роди син на Е. Милошев . 2| 5934 |02.04.2011 Бебе гигант се роди в Бургас . 2| 6898 |22.03.2011 Рекорд в Холандия! 63-годишна роди момиче . 1| 7793 |27.01.2011 Ана и Енрике ще стават родители?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads