Реклама / Ads
17| 11273 |16.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Даниела пробвала самоубийство заради Андрей?

.
Даниела и Андрей преди разлъката
Сръбкинята хванала прелюбодейците в собствения си дом.
 

Най-сетне излезе на бял свят конкретната причина за скоропостижния развод между Андрей Арнаудов и сръбската му любов Даниела Янков, пише вестник “Всеки ден”. Всъщност Даниела заловила Андрей да й изневерява в семейния апартамент с близката й приятелка Маргарита Будинова. Тогава Даниела направила опит да се самоубие чрез автомобилна катастрофа. Драмата се разиграла на 16 май 2010 г., когато тя се прибрала изненадващо от Белград в софийското им жилище.

Даниела вероятно усещала, че семейният апартамент се обитава от друга жена и устроила изненада на Андрей – блондинката не го информирала, че се прибира ден по-рано от Сърбия. Тя всяка седмица пътувала до родния Белград и се прибирала в сряда или четвъртък според графика на тв шоуто “Отчаяни съпруги”, което водеше с Вихра.

Вестникът описва, че тя влязла за последно в семейното им жилище в София и се натъкнала на кошмарна гледка – мъжът й Андрей пиел сутрешното си кафе и фреш с една от най-добрите й приятелки Маргарита Будинова. Шокът бил толкова голям, че тя и до днес не можела да си спомни какво е направила освен това, че на секундата напуснала жилището.

Час по-късно тя се блъснала с колата си на път за Белград близо до българо-сръбската граница на Калотина. Катастрофата била тежка, но сякаш била предизвикана умишлено от Даниела, защото автомобилът буквално се врязал с висока скорост в скалите от дясната страна извън пътното платно.

И до днес Даниела отрича пред приятелките си, че е опитвала да се самоубие. Тогава била откарана в болницата в Димитровград с множество синини и натъртвания. Лекарите и полицаите, съставили протокола за катастрофата, се досетили, че сръбкинята опитала да сложи край на живота си, когато тя със сълзи на очи и отчаян глас помолила докторите да излъжат мъжа й Андрей, че е напуснала лечебницата.

Той на свой ред научил за катастрофата от Яна, близка приятелка на Даниела, на която тя се обадила след удара в скалите и я помолила да я вземе и откара до Белград. Дружката тръгнала спешно, но не спазила обещанието си и се обадила на Андрей и на Вихра. В крайна сметка Даниела била убедена от Вихра да се върне в София. Блондинката нощувала в дома на Иван и Вихра, а на следващия ден в София дошли нейни приятели от Сърбия, за да я приберат. Тя така и не пожелала да се види с Андрей, за да чуе обясненията му, срещнала се единствено със свекърва си Илиана.

Андрей и Маргарита Будинова пък казали, че точно в този ден танцьорката просто се отбила в дома им. Е, между тях вече хвърчали флуиди, но Будинова настоявала Андрей да намери начин да съобщи на Даниела деликатната ситуацуия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 13206 |05.08.2011 Даниела: Андрей беше голяма грешка . 0| 6492 |09.06.2011 Пращат Таркан на съд заради наркотици . 8| 10457 |19.05.2011 Андрей и Даниела отново заедно . 16| 11046 |07.04.2011 Магарета мрат заради Георги Първанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads