Реклама / Ads
9| 16230 |22.05.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дрескод "зебра" в Народното събрание (галерия)

.
Източник: Булфото
Първият ден на 42-рото Народно събрание премина в дрескод „зебра”. Дамите масово бяха решили да не експериментират и се появиха в класически тоалети в черно и бяло за първия звънец на парламента.
 

Червената фурия Мая Манолова, която често подбира ярки тоалети, откри парламентарния сезон със стилен костюм в чисто черно, пише в. "Монитор". С вечната й опонентка от ГЕРБ Искра Фидосова демонстрираха пълната си противоположност и в тоалетите, тъй като юристката от доскоро управляващата партия изненада всички с бяло лятно сако, макар отдолу да се разкриваше дълга рокля в традиционния за нея черен цвят.



В отбора на тъмната половина от „Зебрата” в парламента беше още социалистката Корнелия Нинова, която бе освежила костюма си с чанта и обувки в бяло. С пола и сако в черно се появи и бижуто в редиците на ДПС – Петя Раева. Под тъмния костюм тя беше сложила цикламена риза. Строгия черен цвят за облеклото си беше избрала и бившата шефка на парламента Цецка Цачева, макар да имаше син акцент по ревера.



С черни тоалети се появиха още атакистките Деница Гаджева и Миглена Александрова. Сред дамите в тъмно беше и ексстроителният министър, а сега депутат от ГЕРБ Лиляна Павлова. Над роклята в черно-бяло каре тя беше сложила тъмно сако. На бялото бяха заложили най-вече представителките на бившите управляващи в парламента.

В костюми в този цвят се бяха решили миньончето Светлана Ангелова и бившата здравна министърка Десислава Атанасова. Колежката им Цвета Караянчева също беше с рокля и сако в бяло, но с дискретни флорални мотиви. С бели сака и черни поли пък се бяха спретнали герберките Менда Стоянова и Йоана Кирова. В принт „зебра” бе тоалетът на Нигяр Джафер от ДПС, чиято рокля редуваше двата цвята.



Тук-там сред депутатките имаше и сака в по-смелите цветове електриково, прасковено и лилаво. Масово социалистите пък се бяха спрели на червени вратовръзки в синхрон с цвета на столетницата. Освен лидера на БСП Сергей Станишев с такъв аксесоар бяха още избраният за шеф на парламента Михаил Миков, Ангел Найденов, Петър Курумбашев, Жельо Бойчев.



Неутралният черен цвят вратовръзка все пак беше сложил Стефан Данаилов от БСП, който като доайен в 42-рото НС откри първото заседание.


СНИМКИ: Булфото
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10425 |21.05.2013 Bon Jovi: Мениджърът, хвалил Миро, е самозванец . 19| 10040 |20.05.2013 Станишев и Моника се венчаха тайно . 3| 13469 |18.05.2013 Първият мъж на Людмила Живкова: Ванга ни каза да не се караме, а да се вземем . 0| 9012 |16.05.2013 Радина бясна: Не си ми брат, нито пък баща!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads