Реклама / Ads
14| 7475 |13.01.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

ФРОГОКО! Лавина от бг простотия удави профила на Гришовото гадже

.
тази снимка на певицата отприщи лавината от простотия
Истински късмет е, че Никол Шерцингер, новата приятелка на българската тенис звезда Григор Димитров, не знае български език. Откакто пресата гръмна за връзката между двамата, хиляди български воайори (освен нормалните фенове) "полазиха" профила на Никол в социалната мрежа Фейсбук и с дивашко наслаждание започнаха да сипят невъобразими простотии, сякаш е обявена награда за най-голямата.
 
Под една от скорошните снимки, които певицата си е постнала, стоят над 2 000 коментара, огромната част от които български, на кирилица. Предлагаме ви една нищожна част от тях, при това включваме коментари, които имат "софт" звучене, защото повечето са безвкусни, вулгарни, цинични, малоумни, просташки и обиждат нормалния българин. "Защото невежеството руши обществото и на човека му е мъчно, точно както и на мен. Направо ме е жал за бъдещето на "нацията", с преобладаващи кретени", се отбелязва в един от здравомислещите постове. Както и "Не пишете на английски, за да не се излагаме пред целия свят. Пишете само на български, за да си знаем само ние простотията."

"Аз съм Българин и дойдох само за да видя просташките коментари на други Българи", пише друг.

"Когато излезеш с момък от малко известна страна и изведнъж половината държава ти става кум", обяснява трети.

И още:
"кажи кога ша ходиш на "прасе" в Хасково !"
"Ааа признай,че Гришо те е спукал от е*ане (любов wink emoticon ) и за това си толко щастлива!"
"ставай да правиш мекици"
"Баси...аз съм най-големия селянин и простак,щото умирам от кеф заради коментарите"
"Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай."
"Когато Гришо губи на тенис, губи само той... Когато Гришо люби, люби за цял народ! Да губи достойно и да люби наред... давай Гришо, ние сме с теб! И ако трудности срещнеш ти, знай, че от тенис не разбираме ний... Но виж, за Никол ще ти помогнем с кеф, докато ти по кортовете препечелваш някой друг лев!"
"Искрено се надявам Гришо да е уцелил нея, а не мечето..... че на моменти не уцелва като хората"

И така до над 2000...

Няма нужда от коментар на Фрогнюз. Един от участниците в постингите го е казал кратко и ясно: "Тая България, толкова глупост, колкото природна красота."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6701 |13.01.2016 Мехмед Дикме призна: Битката в ДПС е за пари . 0| 5628 |12.01.2016 Имало и друг вид библиотекари! . 3| 7824 |12.01.2016 Рупърт Мърдок се жени за Джери Хол, бившата жена на Мик Джагър . 0| 9365 |11.01.2016 Чебурашка чукна 50 години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads