Реклама / Ads
29| 13350 |07.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Хипер и хомострасти мъчат магистратите

.
Меглена Тачева
Странни хетеро и хомо-любовни афери нерядко изплуват от магистратските среди.
 

Луди ли са магистратите, или просто овластени нормални хора, които се побъркват от привилегии?! Този въпрос си задава човек, като научи някои неща от личния живот на иначе имиджови представители на уважаваната гилдия. Странни хетеро и хомо-любовни афери нерядко изплуват от магистратските среди. Нищо човешко не ни е чуждо, сякаш ни казват тези истории.

Бившата правосъдна министърка Миглена Тачева беше спрягана за лидер на тайно лесбообщество в политиката, известно като кръга „Палаво езиче“. Наскоро се заговори за това как Тачева вече се е „бракувала” за секретарката си във „Феста холдинг” – Светлана Янкова, всъщност уредена на поста от нея самата. Двете дами правели планове и за дете ин витро. Още през 2008-а за Тачева се говореше, че е хомо. Спрягаха за нейна тръпка Даниела Митева и ексшефката на
Държавната агенция по вписванията Душана Здравкова. Днес, като шеф във „Феста холдинг” магистратката получавала 50 хил. лева месечна заплата плюс всякакви други екстри. От нея пък се очаквал пробив на американските и канадските пазари на виното и др. алкохолни продукти, произведени в завода на Петя Славова в Поморие. Както и правни съвети и защита, ако се наложи. Където има пари, има и проблеми. След време малцина ще си спомнят за Тачева, понеже не я запомнихме с нищо друго, освен с пикантните й лесбоистории в Станишевото пра¬вителство. А уж се била изучила във Великобритания по антикорупционни практики. Разбира се, въпросните легенди у нас няма как да бъдат документирани и доказани, тъй като българският консерватизъм възпира популярни лица да признаят своята сексуална ориентация.

Срамно се прочу като любовница на престъпник и прокурорката по делата срещу Красьо Черния и братя Галеви Първолета Никова. Никова е поддържала връзка с обвиняемия за сериозни престъпления Рангел Станчев – участник в разбита престъпна група, извършвала рекет, побои, имотни и кредитни престъпле¬ния. Той е заловен топъл-топъл, току-що излязъл от леглото на Никова, в 8 сутринта на 26 юни т.г. в апартамента й в Бургас. Като преценява, че любимият й е загазил, хитроумната магистратка на момента чатка, че може да му помогне, като натъпче в устата му шоколадови бонбони, за да предизвика хипогликемична криза. Станчев бил диабетик. Така възпрепятства правосъдието и му спасява кожата с домашен арест, но според градския прокурор на София Николай Кокинов в това нямало никакъв проблем. „Никога не сме коментирали личния живот на магистратите“, твърди пред вестник и говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова. А е трябвало, защото мистичният Красьо от Плевен е общувал „лично” поне с трима магистрати от Висшия съдебен съвет – със Стойко Стоев, Иван Димов и Пламен Стоилов, а в телефона му са открити номерата на още 30. Оказа се, че е бил нещо като „кадровик на Темида”. Самите уличени магистрати пък и до днес нахално твърдят, че са общували с плевенчанина по общественобезопасни теми като риболов, фолк и фитнес.

Нищо че случаят с Красьо беше споменат и в доклада на ЕС за „напредъка” на България в областта правосъдие и вътрешен ред, а ВСС козметично наказа някои дребни риби и препоръча на цялата съдебна система да повиши „хигиената на личните си контакти“. Никой не си направи труда да бръкне по-надълбоко, за да види в чия банда е бил любовникът на Никова. Че Светлозар Лолов, известен с прозвището Оризовия барон, е герой на разработка на НСБОП за контрабанда на ориз през бургаското пристанище, потулена от прокуратурата. Лолов е бил близък и с бургаския прокурор Огнян Стоянов. С днешна дата Лолови са извън страната, а магистратите ни ги обявиха за международно издирване. Макар вероятно именно те да знаят къде точно отмаря ъндърграунд фамилията. Какъвто бе и случаят с Веска Меджидиева.

Друга баладична любов между правосъдна мадама и престъпен герой е тази на адвокатката Соня Алексиева и наемния убиец Пеньо Мангъров.
През 2007-а Мангъров е съден за 2 поръчкови убийства. Роден бил обаче под щастлива звезда. Соня му отива на свиждане в затвора и там пламва тяхната любов. Пеньо Мангъров успява да придума влюбената адвокатка от видна софийска фамилия да се омъжи за него. Сключват брак в пандиза. Малко след това обаче „чувствата” на бандита към адвокатката се изпарили и Пеньо се залюбва с щерката на циганския бос Ицо Папата. Момиче от неговия „сой”. 

И друга юристка попада в мрежите на секса, наркотиците и порното.
Юристката Радост Караиванова поканила в леглото си наркотрафиканта Илиян Варсанов. След като ченгета претърсват дома му за наркотици, намират и скандална порно-касета, в която лъсва голото тяло на дългокраката адвокатка. Дали по случайност, или не, но именно Караиванова защитава екссъпруга-затворник на Соня Алексиева – Пеньо Мангъров, както и култовите братя Галеви.

Покойният Боби Цанков пък успя да се ожени и да забремени дознателката от Шесто районно Юлия Милчева
, която се влюбила в него по време на поредния му арест. Милчева му роди момиченце. Малката Юлия се роди малко след екзекуцията на баща си и е третата Юлия, оплакваща чаровния измамник. Цанков остави зад гърба си десетки висящи съдебни дела.

Луди ли са хората, призвани да ни съдят и защитават, или лудите сме ние, които сме оставили съдбините си в ръцете им?! Ако сте били пряко засегнати от тяхната лудост, моля пишете ни, драги читатели!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 25571 |07.12.2010 Тодор Славков окончателно заряза жена си . 12| 13975 |06.12.2010 Вълка прибра обратно жена си . 6| 5811 |05.12.2010 Мароканската принцеса приема Цачева . 11| 9777 |03.12.2010 "Злият демон" проговори за Мишел Бонев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads