Реклама / Ads
2| 7199 |05.08.2018 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Холивудската звезда Стивън Сегал получи руския си паспорт от Путин

.
Владимир Путин и Стивън Сегал
Американският актьор Стивън Сегал получи руския си паспорт лично от президента Владимир Путин на специална церемония в Кремъл, предаде „Руптли”.
 

Холивудската звезда иска да прекарва „няколко месеца в годината със своите приятели в Русия” още в началото на ноември, когато беше подписан указът, с която получи руски паспорт.

 

Тогава в разговор с журналисти от далекоизточния остров Сахалин през септември 64-годишният актьор заяви, че не изключва възможността да стане руски гражданин.

 

„Руското гражданство, мисля, се задава на хоризонта. Много бих искал да прекарвам няколко месеца в годината със своите приятели в Русия, с хората, които ме обичат и ме чакат тук”, каза той.

 

През последните години Сегал е чест посетител в Русия и е придружавал президента Путин на различни събития, свързани с бойни изкуства. Той е известен и като защитник на политиката на руския лидер.

 

През януари Сегал получи и сръбски паспорт. Връчен му беше лично от премиера на страната Александър Вучич. Тогава холивудската звезда обеща да популяризира Сърбия като туристическа дестинация.

 

През август Сегал си купи цял етаж от къща в беларуската столица Минск. По време на посещението си там Сегал се е срещна и с президента Александър Лукашенко. Сегал разгледа личното стопанство на Лукашенко и опита отгледаните там моркови.

 

През 2014 г. пък Сегал почива на българския курорт „Св. Влас”. Тогава беше засечен да се забавлява с латино хитове и кубински танцьори на централния плаж. Звездата беше в компанията на братя Диневи и тогавашния кмет на града Иван Николов.

 

Други чуждестранни знаменитости, получили през последните години руско гражданство от Кремъл, са френският актьор Жерар Депардийо и американският боксьор Рой Джоунс-младши.

 

Стивън Сегал е роден през 1952 г. в щата Мичиган. Филмографията му включва над 120 творби. Сред най-популярните са „Труден за убиване”, „Под обсада”, „Опасна зона”, „Открити рани”, „Човекът сянка”. Негови партньори на снимачната площадка са били Томи Лий Джоунс, Майкъл Кейн, Упи Голдбърг, Дани Трехо и други холивудски звезди.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5314 |05.08.2018 Тръмп засипа с обиди баскетболната звезда Леброн Джеймс . 2| 6170 |21.06.2018 Порнозвезда подкрепи иранските жени . 0| 5897 |05.04.2018 Звезда от Боливуд отива в затвора за бракониерство . 1| 7008 |26.03.2018 Порнозвездата Сторми Даниълс заяви, че била заплашена, за да мълчи за връзката си с Тръмп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads