Реклама / Ads
5| 9818 |25.10.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Японец плати $780 000 за секс с девственица (видео)

.
Бразилска студентка продаде девствеността си за главозамайващите 780 000 долара на търг в интернет. Мъж на име Натсу от Япония даде умопомрачителната сума, разби конкуренцията в лицето на американските играчи Джак Милър и Джак райт, индийският богаташ Рудра Чатарджи, и си осигури среща с изкусителната 20-годишна Катарина Мильорини.
 

Търгът приключи вчера, имаше общо 15 наддавания. Студентката по физическо възпитание твърди, че ще изразходва и последният цент от парите за строителството на домове за съкрушени от бедността семейства.

С начинанието си Катарина предизвика силни противоречия из цялата планета. Мнозина заявиха, че тя не е нищо повече от обикновена проститутка.

Тя даде допълнителен тласък на скандала, когато обяви, че всяка една нейна стъпка до завършека на започнатото ще бъде следена от австралийски снимачен екип, които ще сътвори документалния филм “Търси се девственица”.

“Смятам това за бизнес. Имам възможността да пътувам, да участвам във филм и д получа награда за това. Ако го направиш само веднъж в живота, значи не си проститутка. Точни както, ако ти направиш една невероятна снимка, това не те прави невероятен фотограф”, коментира начинанието си Катарина.

По нейните думи, търгът е само бизнес. Тя е романтично момиче и вярва в любовта, но саможертвата и би довела до значима промяна в мястото, където живее.

Катарина ще бъде “доставена” на своя купувач със самолет някъде между Австралия и САЩ. Тя ще даде интервю преди и след половия акт. Самият той няма да бъде заснеман и снимка на щастливия японец няма да бъде разпространявана.

По време на акта секс играчките ще са забранени, а употребата на презерватив е задължителна. Преди акта Натсу ще бъде тестван за венерически болести.

Девствен мъж, който се продаде в рамките на проекта заедно с Катарина, получи за невинността си само 3 000 долара от бразилката Нене Б.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 18736 |24.10.2012 Дарина Павлова за секса с Берлускони: Огън и жупел! . 2| 17477 |27.06.2012 Секс уроци по китайски (видео) . 7| 14011 |19.06.2012 Депутати и гардове от НСО въртели секс оргии в Огледалната зала в НС . 3| 13635 |17.05.2012 Пепа Секса: Аз съм компетентна, разбираща певица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads