Реклама / Ads
0| 5244 |07.08.2019 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Идеалният бански от ”уау” до бриджитки

.
Източник: Rozali.com
Има ли идеален бански, който да пасва на всяка фигура? Ако до момента не сте случили в избора, сигурно си мислите, че почти няма жена, която да се чувства комфортно с онова, което е избрала за морската си почивка. Едни ще се оплакват, че презрамките ѝ се откопчават във водата, други недоволстват, че долнището им е прекалено впито, трети не могат да намерят подходящ заради голямото си коремче.
 

Всяка жена преценява какъв модел и размер бански да носи според несъвършенствата, които иска да прикрие. Една от най-големите грешки, които правим, е да предпочетем цял. В много случаи той няма как да прикрие излишните килца. Има дами, чиито фигури са по-подходящи за такъв от две части, нищо, че не са изваяни по калъп.

 

Ако тепърва ще си почивате на море или басейн и искате да си вземете идеалния бански, ето как да го изберете според извивките си:

 

Атлетично тяло

 

Мечтата на всяка жена е да отслабне и да се стегне до ходенето на море. Ако тялото ѝ е достатъчно атлетично, тя ще си намери своя номер и няма да се чуди как да „скрие“ паласките.

 

Жените, които са тренирали достатъчно и имат стегнати мускули, могат да експериментират с кройките и цветовете. Несъмнено ще им отива бански от две части.

 

Може да заложат на горнище или долнище в ярък цвят. Колкото по-изрязани са, толкова по-хубаво ще подчертават перфектното ви тяло, което трябва да се покаже. Ако пък искате все пак да си купите цял бански, нека той е по-нестандартен – нарязан на парчета или с дупки на талията, за да акцентира колко добре изглеждате.

 

Крушовидна форма

 

Може да се радвате на стегнати бедра и тънка талия, но да имате проблеми с дупето, което е по-дебело и сочно.

 

Банските, които ще отиват на вашите форми, трябва да са изрязани в областта на бедрата, за да не ви „скъсяват“. Колкото по-издължен изглежда силуетът ви, толкова по-добре ще се чувствате. Ако си вземете долнище тип „боксерки“, само ще обърнете внимание на това, че дупето ви е по-голямо. Тук целият бански е добър вариант, ако искате да „излъжете“, че имате по-висока талия.

 

Голям бюст

 

Не бива да се притеснявате от това, че имате големи гърди. Някои жени дават луди пари за силикон, но друго си е естественият бюст.

 

Ако гръдният ви кош е по-голям и имате широки рамене, потърсете горнище, което има по-здрави презрамки и слагайки го бюстът ви няма да изглежда сплеснат или увиснал. Изберете бански с твърди чашки, например бриджитки. Те ще подчертаят красивите ви форми и ще ги „държат“ на мястото си. Не взимайте малък размер на горнището. Така няма да постигнете „уау“ ефекта на силикона.

 

Целият бански не е за предпочитане. Няма ли банел, гърдите ви ще бъдат прекалено „свободни“ в пространството.

 

Малък бюст

 

Жените с нормално телосложение са истински късметлийки. От една страна те нямат нужда от диета и усилени тренировки, защото са си добре и не целят отслабване. От друга обаче бюстът им е малък и трудно си намират бански.

Много звезди имат малки гърди, но с определени трикове на производителите на бельо, изглежда че бюстът им е с един размер по-голям. За да не се притеснявате, че сте плоска като дъска, потърсете горнище с подплънки. Има най-различни, чиято основна цел е да повдигат бюста и създават измамното усещане, че той е идеален (тежко им на мъжете, които биват подведени).

 

Пищна фигура

 

Ако си пухкава и сочна, не се отчайвай, а покажи своята женственост. Това, че имаш по-големи бедра, бюст и ханш не бива да те спира да носиш само изчистен цял бански. Когато търсиш из магазините, търси бански, които са с асиметрични фигури. Когато са по-шарени, те отвличат вниманието от пищните ти форми. Сега са много актуални долнищата с висока талия, които ще „стегнат“ коремчето ти. Когато долнището и горнището не са прекалено изрязани, те могат да прикрият голяма част от любовните дръжки.

 

Леко коремче

 

Няма идеална фигура, все нещо не си харесват жените. Ако сте отслабнала достатъчно, но ви трябват още усилия за закръгленото коремче, отново идва на помощ долнището с висока талия. То ще прикрие максимално несъразмерните форми. Дори банският тип потник също ще свърши работа.

 

Каквото и да изберете, винаги търсете своя размер. Ако банският ви е прекалено тесен, може да причини протриване или неприятна болка. Същевременно твърде големият може да ви изложи на излизане от водата и да ви направи да изглеждате ужасно безформена.

 

Tialoto.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6251 |01.07.2019 Ирина Шейк беше обявена за най-добрия модел на бански в света . 0| 7407 |21.04.2017 Метъл бански стана хит в мрежите . 0| 7232 |29.07.2016 Полицайка по бански бори престъпността . 20| 18830 |29.04.2016 Глоба между 130 и 300 евро за туристи по бански в Дубровник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads