Реклама / Ads
2| 12027 |20.05.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Катрин Зита Джоунс: Кой казва, че съм красива?

.
Ослепителната Катрин Зита Джоунс
Катрин Зита Джоунс, родената в Уелс холивудска звезда, твърди, че не е “естетически красива”. Освен всичко напоследък предпочита роли на майки, отколкото на секс символи, споделя в интервю за в британският “Дейли телеграф” чаровната брюнетка.
 

Четиридесет годишната актриса, спечелила Оскар за “Чикаго”, признава, че не се прехласва по външния си вид, въпреки че различни анкети редовно я сочат за една от най-красивите жени в света.

“Аз не съм естетически красива”, “Имам счупен нос, правили са ми трахеотомия, когато бях дете, имам спукани капиляри и винаги питам съпруга си дали не изглеждам дебела в рокля”.

Тя признава, че е била лудо влюбена в доста по-възрастния си съпруг Майкъл Дъглас, познат на цял свят от ролите си в “Уолстрийт”, “Трафик” и “Президентът на САЩ”. В много интервюта Катрин е споделяла, че нито тя, нито съпругът й, се интересуват от това, че той е вече на 65, защото “разликата в годините има свое очарование”.

И въпреки “багажът”, който върви заедно с Дъглас – синът му Камерън бе осъден на 5 години затвор за продажба на наркотици, присъда, определена от баща му нарича “адекватна” – тя почти боготвори половинката до себе си.

Много често обича да казва: “Най-погрешното мнение за мен е, че съм твърдоглава, амбициозна и че съм готова да направя всичко, за да получа всичко. Но всъщност съм много срамежлива и понякога неконтактна. Често ме посрещат с фанфари и реплики “Ето я купонджийката!”, но аз съм много по-сдържана и свита, отколкото явно изглеждам”.

Напоследък холивудската звезда предпочита да прекарва свободното си време в дома си на Бермудите с Дъглас и двете им деца – Дилън на 9 години и Карис на 7.

“Радвам се, разбира се, че Холивуд ме прие, но не знам как хората живеят там, особено с деца.” – споделя актрисата пред списание Sunday Express. “Считат ни за холивудска двойка, но и Майкъл в действителност не е живял там. Той е израснал на западното крайбрежие. Имаме чудесни приятели в Лос Анджелис, но обикновено отиваме там, работим, виждаме се с колеги и приятели и си отиваме. Казвали са ми, че това не е добре за бизнеса, но аз предпочитам да пожертвам част от кариерата си, за да могат децата ми да ходят на училище без папараците да им досаждат”.

Актрисата добавя: “Всички неща, за които преди сте се тревожили, отиват на заден план, когато имате деца. Доставя ми такава радост да бъда около тях и да ги гледам как растат. Когато Дилън се роди, бях поразена как едно малко човече ме изпълва с такова поразително желание да го храня и защитавам. Бих родила толкова деца, колкото мога. Майкъл ми каза, че първо ще имаме две и след това ще трябва да преговаряме за трето. Но що се отнася до мен – наистина бих имала толкова деца, колкото мога.”

Катрин Зита Джоунс започва своята кариера на 12 в постановката “Ани” в Суонзи Гранд Тиътър, като играе и в “Уест енд” преди да започне да снима филми.

Миналия месец тя заяви, че иска да играе Сюзън Бойл в биографичния филм за живота й, а през декември 2009 предизвика фурор на театралната сцена, като направи така очаквания си дебют на Бродуей след почти 20 години извън театъра. Билетите за постановката “Малка нощна музика” са били разпродадени за минути.

Въпреки успеха, актрисата дава да се разбере към кого е лоялна. “Аз съм все още британска гражданка и имам здрави корени в родната си страна”, споделя тя и добавя, че редовно се връща в къщата за 2 милиона паунда, която е купила за родителите си в Южен Уелс.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6167 |19.05.2010 Джей Зи и Бионсе са най-богатата двойка . 1| 5543 |19.05.2010 Домът на легендарния Джими отваря врати . 0| 5153 |18.05.2010 Сексшоп продава „папски презерватив” . 9| 17481 |18.05.2010 След икебаната, "Съчки събирам" става най-якия летен хит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads