Реклама / Ads
0| 5705 |23.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Киркоров и битата режисьорка се споразумяха

.
Филип Киркоров Източник: Булфото
Районен съд в Москва утвърди извънсъдебното споразумение, постигнато между певеца Филип Киркоров и телевизионния режисьор Марина Яблокова. Така делото, заведено от Яблокова, се смята за официално закрито, съобщи ИТАР-ТАСС. Условията на извънсъдебното споразумение не се съобщават. Представителят на Киркоров обаче е казал, че Яблокова се е отказала от парична компенсация. За нея делото е приключило
 

Инцидентът между певеца и режисьорката стана на 4 декември.Марина Яблокова твърдеше, че Филип Киркоров я е нападнал на репетицията за церемонията по връчването на наградите "Златен грамофон".

Той се нахвърлил върху нея, когато са му показвали декора и са правили проба с осветлението. Киркоров се оплакал, че прожекторът му свети в очите. След като режисьорката му обяснила техническите нюанси, той отговорил, че това не го интересува, заплашил с физическа разправа и почти веднага изпълнил заканата си.

Киркоров повалил с удар жената на земята, хванал я за косата и я влачил по сцената, удрял я по краката, в корема и по шията. Лекарите са установили, че 29-годишната Марина Яблокова има сериозни увреждания на гръбначния стълб. Според заключението на медиците тя е с контузии и кръвоизливи на лявото бедро и дясното коляно, с контузия в лявата половина на долната челюст, с увреждане на шийните прешлени. Има и нараняване на венеца. Оплаква се от постоянно главоболие. Самият Киркоров първоначално отрече вината си. След това той замина за Израел, като посочи, че е болен. Tой твърди, че два пъти в годината получава пристъпи, губи паметта си и се нуждае от лечение.

Медиците в Израел обаче не са открили психически отклонения у певеца, съобщи РИА Новости, като цитира говорителката на изпълнителя Олга Алексеева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6319 |30.03.2010 Филип Киркоров с 4 мегаконцерта в България . 27| 12003 |24.03.2010 Битата К. Вачева: У футболиста Орлинов живее психопат . 0| 8823 |11.01.2010 Пребитата Деси Зидарова вече си е вкъщи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads