Реклама / Ads
1| 9081 |05.10.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Конфуз: Ескалаторът, по който слизаше саудитския крал от самолета си в Москва се счупи (Видео)

.
Посещениято на саудитския крал Салман бен Абдел Азис Ал Сауд в Москва се превърна в събитие номер едно за руската столица. Още при слизането на монарха от самолета се получи неочакван конфуз-ескалаторът, който трябваше да свали на земята краля, неочаквано спря и принуди облеченият в традиционните за страната си дрехи Ал Сауд да слиза внимателно по стъпалата.
 
Кралят очевидно се затруднява при слизането, показват кадрите на видеото. За да няма инциденти, той прибира широките си дрехи и е подкрепян от свой приближен. Слава богу, всичко мина без инциденти на московското летище Внуково.

Както е традиция при всички посещения на саудитския монарх, свитата му впечатлява с източен разкош и размах, с който пребивава в съответната страна. местата в трите петздвездни хотела на руската столица, намиращи се в центъра й са изкупени от придружаващите краля. Става дума за Four Seasons, St. Regis и "Национале". Съобщава се, че до 6 октомври не се правят и резервации, а охраната и достъпа до тези хотели е под строг контрол на руските спецслужби.

От хотелите съобщават, че поискане на високите гости, са предприели преоборудване на заетите от тях стаи-сменят се мебели, поставят се типични за саудитите украшения. Според неофициалните информации, един ден престой на краля и свитата му в Москва струва 1 милион рубли или около 15 000 евро.





Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5001 |03.10.2017 Само двама от стария ВСС си искат парите от спорния бонус, който сами си гласуваха . 9| 6065 |28.09.2017 Димитър Узунов получава 7 бона заплата, няма да се откаже от бонуса, който сам си гласува . 1| 4331 |27.09.2017 Шведът, който ритна наша камериерка в главата си тръгна, без да плати глобата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads