Реклама / Ads
2| 8030 |10.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Красавецът Роналдо забил БГ-стриптизьорка

.
Португалската звезда Кристиано Роналдо, който има достойни съперници на терена, извън него е поне с едни гърди пред другите. Според писания в германският таблоид "Билд"Рони красавецът е съблазнил юбилейната си девойка, която е под №200. Така португалецът счупил досегашния рекорд на най-упорития футболен фустогонец - германецa Лотар Матеус, пише sportal.bg.
 

Секс архиварите уверяват, че в неговата колекция на съблазнените и захвърлените всяка десета жертва е рускиня. Новата тръпка на Роналдо е руският супермодел Ирина Шейк, която вече разкри пред роднините си, че желае да се омъжи за футболиста. Знае ли обаче Ирина, че преди нея през постелята на футболната звезда е минала не една руска девойка?

За Роналдо понятието рускиня е доста широко, включващо не само етническите рускини, но и българската стриптийзьорка Силвия Червенкова, полската певица Наташа Урбанска, че дори и моделa Катя Добо от неславянската Унгария. Любопитното е, че Рони нарича всички свои приятелки от Източна Европа и бившия СССР Юлия в памет на разкошната брюнетка, която Кристиано (тогава на 15 г.) срещнал през лятото на 2000 г. на Мадейра. Макар че Юлия била омъжена за едър саратовски бизнесмен, тя не можела да устои при вида на младия херувим, разнасящ хавлии

Замъквайки го в своето бунгало, тя незабавно го изнасилила, след което цяла седмица му плащала по $ 100 за всяка среща. Приятели от детството на Роналдо свидетелстват, че именно девойката от Саратов превърнала момчето от порядъчно семейство (баща - обущар, майка - готвачка) в истински еротоман.

Среща в сексшопа

Фамилията на жената от Саратов обаче остава неизвестна. Въпреки това журналистите успяват да разкрият името на онази, която години по-късно действително събужда интереса на Роналдо към руските жени - украинката Алена Хейнс. Родена в Одеса, тя се омъжва за англичанин и се заселва в Манчестър, където започва работа в един сексшоп за гейове. Такъв плейбой като Рони би трябвало да заобикаля на километри такова място, но португалецът е често коментиран за странните си привички, като например всекидневно епилиране на краката. В магазина на Алена го довежда желанието да си купи мъжки прашки в розов цвят! В началото украинката го взема за поредния богат гей, но десет минути след запознанството им в килера Рони й демонстрира целия си натурализъм.

Романът с 30-годишната украинка продължава половин година. Подвежда ги страстта им към есемеси. Почти всеки ден Рони бомбардира Алена с послания от типа "Желая те на мига", но продавачката често забравя да ги изтрие и в края на краищата съпругът й докопва сластните послания. За щастие рогоносецът се оказва фен на Манчестър Юнайтед - клубa, в който по това време играе Роналдо, поради което не търси мъст, а просто отвежда неверната си половинка в Австралия.

Курви преди финала

В списъка на Роналдо фигурират и две московски проститутки с прозвища Огоньок и Кошечка (Мацка), чиито пътища се пресичат с португалеца през 2008 г. в навечерието на финала на Шампионската лига. Тогава мъдрият треньор сър Алекс Фъргюсън решава да поразсее нервничещия лидер на своя отбор и помолва ръководството на столичен хотел да намери две проститутки. Двете дами - рижа и русокоса - са преведени през черния вход направо в стаята на Роналдо. Дамите отработват своя хонорар - 5000 евро за двете - с лихва: на следващия ден Кристиано е най-добрият на терена. Независимо от натоварения си график португалецът ползва услугите на проститутки до ден днешен. Стане ли му тъжно, той излита от мадридското летище с частния си самолет - или за Лондон при бразилката Фернанда, или за Италия при италианката Винченца, или за Париж при бившия модел от Санкт Петербург, а сега елитна проститутка Наташа. Заради оралните умения на Наташа клиентите я кръщават Медената уста. Обикновено Рони посреща жриците направо на стълбата, след което в салона се залавя за работа.

Джакузи за Парис

Преди две години Роналдо се сдоби с имение на холивудските хълмове, на пътя между елитния клуб Вила и школата за начинаещи актриси и модели, в която половината ученички са от бившия СССР. Всяка вечер Рони подбира петте поредни старлетки и ги води във Вила, където ги черпи с шампанско, докато самият той жули само водка, замезвайки с черен хайвер. Насмукани както подобава, после групата отива в дома на Рони, където оргията продължава в неговото любимо джакузи. Ако се вярва на слуховете, в тази вана са се къпали знаменитости като топмоделa Ана Вялицина, светски лъвици като Ким Кардашян и Парис Хилтън и др. Впрочем Парис преспала с Роналдо, без да го познае, и на следващия ден била възмутена, когато португалецът й казал: "Ти се чукаш като рускиня!" Тя не можела да си представи, че в устата на Роналдо това звучи като комплимент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10030 |10.06.2010 Микеланджело скрил мозък в Сикстинската капела . 0| 9217 |10.06.2010 След секс мъжете винаги заспиват... . 7| 6476 |09.06.2010 Азис лъсна в "Ню Йорк таймс" на първа страница . 10| 7313 |08.06.2010 Вито Саръиванов сяда в стола на Лора и Коко Стойнов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads