Реклама / Ads
1| 9899 |16.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Люси Дяковска се скри в България, готви нов проект

.
Люси Дяковска, която е част от групата “No Angels”, призна, че свиреп психически тормоз я принудил да избяга от Германия и да се скрие за две седмици в България, пише hotnews.bg.
 

След като в немската преса гръмнала историята с друга певица от групата – ХИВ позитивната Надя Бенаиса, която заразила бившия си приятел със СПИН, популярната българка стана обект на ежедневни телефонни обаждания, на недброжелатели, които не спират да обиждат и заплашват певицата.

„Обаждаха ми се хора и ме обиждаха с най-вулгарни думи. Те искаха едва ли не да ида при съдиите и да кажа – ето ви я Надя - оставете я до живот, защото е скрила, че е ХИВ позитивна. Как ще кажа нещо такова за човек, който ми е толкова скъп?! Имаше и откачени, които направо казваха, че ще ме залеят с киселина на улицата“, признава Люси. Тя се принудила да изключи мобилния си. И по най-бързия начин да се прибере в България. „Затворих се при едни мои приятели и не излизах никъде. Добре че по времето на този кошмар се роди племеникът ми Крис, та нещата малко се нормализираха“, споделя пред PRO.BG Люси Дяковска.

Къдравата звезда повдига завесата и на личния си живот. „Няма да използвам думата влюбена, но има един човек, който ме кара да се чувствам много добре. Кара ме да се замислям върху себе си и върху моето бъдеще, върху моето развитие. Това е важно - да имаш до себе си човек, който да те кара да се замислиш като цяло.“

Това е може би вдъхновението, обхванало Люси, която вече работи върху нов проект за мюзикъл моноспектакъл. Идеята й е различни периоди от живота й да превърне в популярни песни. Работата по него се надява да стартира в началото на октомври.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 10030 |10.06.2010 Микеланджело скрил мозък в Сикстинската капела . 0| 5384 |08.12.2009 Съдят McDonald's за сексуална дискриминация . 3| 11403 |15.04.2009 Арестуваха колежка на Люси Дяковска.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads