Реклама / Ads
9| 7634 |21.08.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лорд Минчев влиза в соц ВИП брадъра

.
Макар да отрича като комунист на разпит, известният пиар и продуцент Евгени Минчев като че ли ще влезе във "ВИП брадър". Преди броени дни лордът е бил засечен в известен столичен ресторант да обядва с човека, който коли и беси в риалитито по Нова - Радо Тушев.
 

Евгени изрично бил поискал ембарго дори върху намеци за някои негови сексуални залитания. Той не желаел камери да следят моментите на неговото преобличане.

Няма съмнение, че голямата Йорданка Христова също се кани да влезе в соц брадъра, който стартира навръх 9 септември. Само часове след срещата между Минчев и Тушев, снахата на Григор Стоичков е била видяна в резиденцията, в която Евгени има апартамент. Момичетата от рецепцията дори си направили селфи със звездата. Навързвайки събитията, става ясно, че двамата стари приятели са обсъждали присъствието си в Къщата. Да припомним, че Минчев дирижира пищно парти в къщата си за 70-ата годишнина на Данчето, тя пък пя за неговия 51-ви рожден ден. Тази седмица Евгени се върна от Лондон, където има бизнес с недвижими имоти. Той донесе препълнени куфари - вероятно покупки за престоя му в Къщата. Според светски приказки, той се е съгласил на 50 000 лева седмично, като сумите ще се договарят на ушенце, ако реши да продължи участието си.

Името на Ваня Щерева също се завъртя в рулетката на соц брадъра. Възпитаничката на Ламбо, която написа романа "Образцов дом", съвсем логично може да бъде поканена от продуцентите за сезона, наречен тъкмо с това лого. Говори се, че на въдицата е закачен хонорар от 40 000 лева. Сред (не)обичайните заподозрени бил и Мартин Карбовски. Той няколко пъти е получавал оферта, но досега все се дърпал. Поради напрегнатата финансова ситуация около TV7 е напълно възможно водещият да се навие и така да покрие поне част от неустойките, които били сложени на неговата сметка. Но значително по-вероятно е неговият събрат по дух и бунт Мариан Вълев да влезе в Къщата. Той се мярка в промо клипа, но дали това е заради рекламата или ще е реален играч, все още не е напълно ясно. На Куката камерите му липсват и той обича да е в центъра на вниманието. Друга тема е дали това е форматът за актьор, който трябва да се катери нагоре в киното и в театъра. Вълев спря профила си във Фейсбук, но преди това пусна своя снимка на яхта и обясни, че замисля нещо драстично. Имаше и лирично отклонение - че любовта на публиката не топли, щом като ти липсва тази на избраницата. Между другото неговият колега Гари Бъзи в момента е участник в британския "ВИП брадър" и вчера се изцепи, че разговарял с духа на Патрик Суейзи. Холивудският ас претърпял катастрофа с мотор през 1988-а и оттогава прогледнал за духовния свят.

Тъй като доста от хитовите родни сериали няма да имат продължение, актьорите са подложени на примамлив натиск. Първият отказал е Иво Аръков, на когото били предлагани 70 000 лева.

Няма съмнение, че продуцентите се опитват да привлекат внуците и снахите на Политбюро - ако не като участници, то поне като част от шоуто в съпътстващата програма. В Къщата е канена дори Деси Цонева, която обаче скъса с клана Такови.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8551 |18.05.2014 Евг.Минчев: Рут Колева е с по-просташки вкус от чалга . 15| 8324 |08.05.2014 Евгени Минчев го извади голям . 10| 10873 |11.09.2013 Йорданка Христова с лорд Минчев и посланик Тересита Капоте . 5| 12073 |18.08.2013 Ексдепутатката Калина Крумова влиза във ВИП Брадър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads