Реклама / Ads
0| 8801 |02.11.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

„Мис Вселена България” победила рака

.
Макар и само на 22, Венета Кръстева, носителката на титлата „Мис Вселена България”, е преживяла доста повече от голяма част от връстниците си. Преди година красивата блондинка е оперирана от рак на гърдата. Заради претърпяната операция е със силикон в бюста.
 

 

„Заболяването ми ме изгради като личност. Беше тежко, сигурна съм, че има и много други тежки неща, но това допринесе за израстването ми", заключава пред „Монитор” преборилата коварната болест миска.Преживеният ужас не само я прави по-силна, но я амбицира да помага на хора със същото заболяване. С тази сериозна мисия тя ще се захване, след като се прибере в България, като планира да проведе поредица от благотворителни мероприятия. В момента Венета е в Москва, където предстои грандиозният финал на „Мис Вселена 2013”, конкурса, чиито права държи небезизвестният милиардер Доналд Тръмп.

За първи път в историята си форумът за красота ще се проведе в Европа и в самото начало започва със скандал: руснаците изгонили представителката на Косово по безцеремонен начин – „нямало такава държава”, издава най-пресните клюки от мястото на събитието нашенката. Извън тях тя се е съсредоточила върху своето представяне и с нетърпение очаква срещата си с Тръмп на 9 ноември, когато е и самият финал. „Ще го заговоря, ще му разкажа за себе си и за страната ни”, обещава си да тушира притеснението си Кръстева и да „атакува” бизнес особата. Преди да замине, младата дама получи ценни съвети от предшественичката си Жана Янева, която имаше възможността да бъде в компанията на Тръмп, макар и за броени минути. Жана предупредила Венета да си носи ниски обувки за изморителните тренировки преди събитието и да не обръща внимание на многото хора, които няма да знаят къде е България.

„Подготовката върви тежко за всяка от участничките. Ставаме в ранни зори, лягаме малко преди полунощ, чувствам се като в армия”, разказва за престоя си в Москва българката. Категорична е, че сравнение с конкурсите на родно равнище този определено е на светлинно ниво и дори не може да става и дума за сравнение. „Да сравняваш конкурс от равнището на „Мис Вселена“ на Доналд Тръмп, с когото и да било друг, е несериозно”, отсича госпожицата.

Въпреки многото красавици на едно място, женската солидарност в повечето случаи надделява. „Повечето момичета успяхме да намерим общи теми за разговор помежду си, но като че ли най си пасвам с азиатската и латинската част от конкурса, тъй като те са винаги усмихнати и с настроение. С други от момичетата се контактува трудно, но това е нормално при наличието на претендентки с различни култури и възпитание. Нормално е да се получават разминавания”, пояснява Венета. Попитана в коя от претендентките вижда най-сериозна конкуренция, хубавицата предпочита да запази в тайна своя топ 3.

“Имам няколко фаворитки, но е рано да издавам предположението си”, с широка усмивка отмята темата. „Със сигурност бих се чувствала невероятно, ако се класирам сред първите 10, но това не ми е самоцел. За момиче, представляващо малка страна като нашата, за мен е по-важно това, че имам възможност да представям българската хубост в конкурс от такъв ранг. И, разбира се, важното е да я представя на ниво, оттук нататък нещата са в ръцете на журито”, смята Кръстева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6267 |13.09.2011 Анголка е Мис Вселена . 13| 14817 |21.06.2011 „Истинската България” гъмжи от яки куриози . 2| 5822 |21.01.2010 „Мистър 50%” = „Г-н Барозов” . 1| 5916 |14.12.2009 Каяне Алдорино е новата „Мис Свят”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads