Реклама / Ads
5| 13197 |11.10.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Мишел Бонев побърка Берлускони, този път с лесбийство

.
Мишел - Драгомира Източник: Булфото
Скандално известната Мишел Бонев предизвика нов скандал в Италия. Тя успя да ядоса бившия премиер Силвио Берлускони и си докра съдебно обвинение за неверни твърдения около личния му живот. В същото време италианските медии подеха скандaла като топъл хляб.
 

Актрисата от български произход направи декларация, с която освен че е скандална съзаде и работа на адвокатите на Берлускони. Мишел Бонев обяви, че новата сърдечна тръпка на Силвио Берлускони е лесбийка и е била нейна любовница. Чрез личния си блог тя лансира твърдение, че постоянната от година връзка на Берлускони с Франческа Паскуале е театър за пред обществото, а самият той бил изнудван от нея. Твърдението бе мометално тиражирано от италианските медии разпространиха обширно и с всякакви интерпретаци.

 

Според напористата ни сънародничка в живота й дошъл момент, когато трябвало да каже истината. Не закъсня и реакцията на адвокатите на Берлускони, които смятат да търсят тази истина чрез дела и да потърсят обезщетение, ако се окаже невярна.

 

Още преди две гоидин Мишел Бонев с истинско име Драгомира, предизвика шумни скандали на Апенините, които отекнаха и в България. В регистрираната й в Рим компания "Романтика ентъртейнмънт" ЕООД фигурира и Личия Нунес - 33-годишна бивша манекенка, обвързвана с ескорта от скъпоплатетени компаньонки около Берлускони, пише днес италианското издание "La Repubblica".

 

През лятото на 2009 г. Нунес е разследвана във връзка с проститутките и танцьорките, които Джанпаоло Тарантини изпраща в резиденциите на премиера Берлускони.

Джанпаоло Тарантини, бизнесмен от Бари, разследван още за корупция в областта на здравеопазването в югоизточния регион Пулия, е известен, че плаща на момичета, за да присъстват на т.нар. фестини - оргиите във вилите на италианския премиер.

Въпреки че днес в Италия за Мишел Бонев се говори повече като за част от ескорт-веригата, която доставя момичета на Берлускони, отколкото за изявите й в киното, това не попречи на скандалната актриса да се похвали в телефонна връзка с бТВ: "Аз съм най-известната българска актриса в чужбина".

 

Медиите в Италия излязоха с твърдението, че Мишел е близка приятелка и на българския премиер Бойко Борисов и на италианския му колега Силвио Берлускони и затова била създадена специално за нея наградата Action for women на Съвета на Европа за филма й "Сбогом, мамо", който е по неин сценарий, режисура и продуциран от нея.

 

Италианските филмови дейци се обединиха в протестно писмо срещу промоцията на Бонев на фестивала.

 

В историята се оказаха замесени и италианският министър на културата, за когото се твърди, че се обадил да й изфабрикуват отличието, и българският му колега Вежди Рашидов, който с делегация от двадесетина именити български актьори придал допълнителна тежест и официален привкус на празненството на Бонев по случай наградата й.

 

Двамата отричаха да са плащали за пътуването, което се оказва вярно, по думите на Бонев.

 

В декларация до медиите Бонев заяви: "Пътуването и престоят на българската делегация по време на 67-ия кинофестивал във Венеция бяха платени от моята фирма "Романтика ентъртейнмънт" ЕООД със седалище в Рим с цел да позволя на българската култура да се представи на фестивала във Венеция след 20-годишно отсъствие."

 

Сега Мишел Бонев оново е в акция и на първите страници на италианските меидии

 

Драгомира Бонева Янова, известна като Мишел Бонев живее в Италия от 20-годишна. Сама признава, че е правела секс за пари, работела е и като компаньонка. Правила е три опита за самоубийство. Автор е на книгата „Дървета без корени”. Живяла е известно време и в САЩ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9791 |29.09.2012 Италианците ядосани! Мишел Бонев пак ще снима с държавна субсидия . 9| 6568 |07.05.2011 Н. Янева към Мишел Бонев: Сбогом, дъще! . 5| 11517 |27.12.2010 Нов скандал около Мишел Бонев . 11| 9779 |03.12.2010 "Злият демон" проговори за Мишел Бонев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads