Реклама / Ads
11| 5847 |10.11.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

М. Найденов: Прякорът ми е Щастливия бобър

.
Прякорът на земеделския министър Мирослав Найденов бил Щастливия бобър.
 

Това призна в предаването "Стани богат" дъщеря му Александра. Самата тя била измислила екстравагантното обръщение към баща си, защото много й приличал на водолюбивия гризач. Той припомни, че няма какъв друг да е прякорът на един ветеринарен лекар. "По-добре бобър, отколкото животните, които отстрелвам по време на лов", пошегува се Найденов, визирайки дивите прасета.

Министърът участва в състезанието благотворително. Пред водещия Ники Кънчев той разказа за запознанството със съпругата си Светла, която срещнал в университета по ветеринарна медицина в Стара Загора. Найденов не пропусна да се похвали с ловните си успехи и показа снимка, на която е клекнал зад 370-килограмов глиган, който гръмнал с един куршум. Освен за ловната си страст министърът разказа за отношенията си с Бойко Борисов, с когото си говорели на малко име. И двамата си били сложили специални мелодии, с които си звъняли.

Земеделският министър чувал "Междузвездни войни", когато го търсел министър-председателят, докато телефонът на Борисов звънял с песента "Прошка". Дъщерята на Найденов, която учи във френската гимназия, донесе бележника на баща си, за да подпише оценките от деня. "Аз поставям подписи стотици пъти на ден, но нямам време за бележника й", призна си земеделският министър. Наследницата му, която е 12-ти клас, се оплака, че той се прибирал доста късно от работа и нямали достатъчно време заедно.

Министър Найденов изнесе истинско шоу, след като отпусна гърло и запя народната песен в размер 2/4 "Полегнала е Гергана". Земеделец номер едно разказа и интересни истории с различни приятели, сред които и цигуларя Венци Такев, с когото е пял в една група. Министърът спря участието си на 15 000 лв., а въпросът, който го спъна, бе "Кой език векове наред е бил мъртъв, но днес се говори от 6 млн. души". Въпреки че се обади на хората от кабинета си, те не успяха да му подскажат отговора "иврит". Мирослав Найденов игра за събирането на пари за деца със спортен талант, които са в неравностойно положение и обеща също да направи чрез министерството си подобна кампания.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 7325 |10.11.2010 Бареков се връщал да буди и боде . 5| 6164 |09.11.2010 Църквата скочи срещу скулптор на Дявола . 9| 7287 |09.11.2010 БТВ приютява Милен Цветков . 0| 5322 |09.11.2010 Кралицата на соула слиза от сцената

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads