Реклама / Ads
0| 5879 |01.04.2022 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

50 нюанса интимност - кои са играчките от филма?

.
“50 нюанса сиво” се превърна в една от най-коментираните поредици на своето десетилетие. С провокативния сюжет, в който интимните сцени и секс играчките не липсваха, тази лента покори сърцата на милиони хора по света, но и направи много повече - накара някои от тях да погледнат отвъд познатото.
 

Темата зa BDSM определено е табу или поне беше. Но подвигането ѝ раздели обществеността - на крайно върли ентусиасти от едната страна и непримиримите противници от другата. Смело можем да кажем обаче, че първите са повече, защото веднага след излизането на дебютния филм хората се побъркваха в търсене на артикулите от екрана. И тъй като във филма нееднократно се набляга на това, че всеки човек трябва да има достъп до качествени секс стоки, независимо от пол, възраст и т.н., секс магазин Passion.bg е именно такова място, където всеки е добре дошъл да направи своя избор. 

 

За двойки, свободни от предразсъдъци 


Ако вие сте от двойките, при които любопитството е по-голямо от който и да е страх или притеснение, то тогава най-вероятно филмът е привлякъл вашето внимание. За тези от вас, които обичат да експериментират: със сигурност вече се чудите откъде да започнете. 


Основни при използването на секс играчки и особено BDSM игрите са доверието и взаимното удоволствие. Просто дайте воля на фантазиите си и вижте къде ще ви отведат те. Ако пък все още не сте съвсем сигурни какво точно искате, разнообразието в Passion.bg определено ще ви бъде от полза и ще ви даде нужните насоки и идеи. Подобен тип изживяване ще заздрави връзката ви и веднъж потопили се в света на играчките, ще забравите за скуката и еднообразието в леглото. 

 

Какво видяхме във филма?


Секс играчките, които присъстваха в поредицата, определено затвърдиха мнението, че аксесоарите са само още един начин, по който да добавите нови усещания към обичайния ход на действие. Нещо повече - интимността трудно може да бъде вкарана в рамка и тя може да придобие най-различни форми, доколкото те са приятни и за двете половинки в една връзка. 


Колекцията на героите от филма се състои от луксозни вибратори, камшици, белезници, вибриращи топчета, пръстени и всякакви други джаджи и играчки, които им дават възможност да се впуснат в ролеви игри с демонстрация на власт и подчинение. Нещо повече, към така изброените съвсем спокойно могат да се добавя всякакви маски, костюми, пера и т.н., които не само ще допринесат за максимално изграждане на образите, но и ще променят цялата атмосфера в стаята. 


В Passion.bg ви очаква всичко необходимо за една незабравима вечер. Можете да поръчате още сега и да разчитате на дискретност, професионално обслужване и високо качество. Уверете се сами! 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3895 |29.03.2022 Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на Оскарите . 0| 5456 |28.03.2022 Уил Смит удари шамар на комедианта Крис Рок . 0| 4778 |23.03.2022 Путиновата „Шехерезада” е блокирана на италиански бряг . 0| 7388 |05.03.2022 Специалист: Путин доста е предозирал с пълнителите, лицето му прилича на кръгла питка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads