Реклама / Ads
0| 6726 |20.03.2018 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Орлин Павлов и Лорина Камбурова започват серия от тренировки в София

.
Орлин Павлов
Едно от най-масовите и атрактивни спортни събития на столицата – ”Kaufland София Полумаратон”, се очаква да започне на 13 май.
 

Докато регистрацията за състезанието тече и броят на записаните нараства, организаторите стартират серия от събития, с които да помогнат за подготовката на всички желаещи. В рамките на шестте седмици предхождащи събитието ще бъдат организирани напълно безплатни регулярни тренировки в София, които са с отворен достъп, без предварително записване и други изисквания. Те ще се водят от професионални треньори по лека атлетика и целят не само подготовка за състезанието, но и повишаване на спортната култура и популяризиране на активния, здравословен начин на живот.

 

Първата отворена тренировка, част от поредицата събития, ще се проведе на 25 март (неделя), от 10 до 11 ч. сутринта, на бул. "Тотлебен" (на ъгъла с бул. "Княз Борис III") в София. Тя ще бъде с водещ треньор Магдалена Христова - професионален инструктор от клуб "Приорити спортс", и ще включва загрявка, бегови упражнения, бягане по алеята на бул. "Княз Борис III" и разтягане. Тренировката е подходяща за опитни бегачи, за хора, които спортуват 1-2 пъти седмично, но и за напълно начинаещи. В нея ще бъдат предвидени и специални занимания за деца, които ще се позиционират на паркинга пред магазина от 10 до 11 ч. По този начин ще бъде предоставена възможност на родителите да отделят време за спорт в неделния ден заедно с децата си, под наставничеството на професионални треньори и напълно безплатно.

 

Сред хората, изявили желание да се включат в отворената тренировка, са певецът Орлин Павлов и актрисата Лорина Камбурова. Двамата вече потвърдиха участието си както в тренировката на 25 март, така и в полумаратона на 13 май и приканват и останалите столичани да го направят: "Според мен всеки трябва да опита, независимо дали е професионален спортист или просто иска да потича, използвайки един прекрасен ден в София." – казва Орлин Павлов, който също ще започне подготовката си тази неделя, възнамерявайки да покрие цялата 21-километрова дистанция на състезанието през месец май.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6619 |05.02.2018 Лиляна Павлова се появи в Брюксел с перлен комплект за 1,5 министерски заплати . 24| 13365 |01.06.2016 Фрогоко! Министър Павлова похапва скариди в столично заведение . 1| 6949 |28.11.2015 Дарина Павлова стана баба . 2| 6244 |09.05.2015 Орлин Павлов: Нямам гадже, много съм срамежлив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads